*Nettavisen* Nyheter.

Tror Rose (15) døde fordi noen puttet ecstasy i drinken

Foto: (Sky News)

Mistenker at tenåringsgutter puttet ecstasy i drinken hennes på bursdagsfest.

04.06.12 19:11

(SIDE2): Rose Farley (15) fra Liverpool kollapset og døde etter bursdagsfest. Vennene tror dødsfallet skyldes at noen puttet ecstasypiller i drinken hennes.

«Dr Death»
Fredag kveld var den femten år gamle jenta Rose Farley med på bursdagsfeiring på et utested i hjembyen. I løpet av natten begynte tenåringsjenta å føle seg dårlig. Ambulanse ble tilkalt, men femtenåringen døde kort tid etter at de ankom sykehuset. Eieren av klubben hvor festen foregikk, sier at alt virket normalt og at det ikke var noen problemer den kvelden da Rose skal ha kollapset. Det var ikke før senere de hørte om dødsfallet.

Den tragiske hendelsen skjer få dager etter at det lokale politiet gikk ut med en advarsel om at det narkotiske stoffet er blitt solgt i området. På gata går ecstasypillene under navnet «Dr. Death» og «Pink McDonalds», skriver Daily Mail.

Politiet har startet etterforskningen, og to tenåringsgutter ble arrestert kort tid etter hendelsen. En seksten år gammel gutt fra Kirkdale er mistenkt for leveranser av narkotika, mens en 17 år gammel gutt fra Everton er mistenkt for drap og narkotikasalg.

Politiet sier de er klar over ecstasybeskyldningene, men hevder det fortsatt er for tidlig til å trekke konklusjon om dødsårsaken. Guttene er derfor nå foreløpig løslatt da politiet fortsatt venter på flere obduksjonsrapporten.

Har du, eller noen du kjenner vært utsatt for lignende? Send oss gjerne tips.

Minnes på Facebook
Kort tid etter at Rose Farley ble erklært død ble det opprettet en egen Facebook-side til minne for femtenåringen. Siden er allerede blitt besøkt av 4.500 Facebook-brukere. Flere har skrevet sine tanker om hendelsen og en kvinne har skrevet:

«Jeg forstår ikke hva slags syke mennesker som gjør dette med en ung jente. Mine tanker går til hennes nærmeste. Jeg håper alle som synes det virker smart å ta narkotika stopper før de faktisk gjør det».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.