RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror Tandberg Television skal halveres

Sist oppdatert:
ABG Sundal Collier mener styreleder Jan Chr. Opsahls Tandberg Television er stivt priset. Kombinert med tvilsom historikk og labre vekstutsikter, fører det til en klar salgsanbefaling
ABG Sundal Collier gir en salgsanbefaling på Tandberg Television i en analyse datert i dag. Kursmål settes til 10-15 kroner, noe som betyr en nedgang på rundt 35 til 55 prosent.

Meglerhuset anslår at P/E for 2003 er 31, noe som beskrives som utfordrende, kombinert med Tandberg Televisions labre historikk og svake utsikter. Dessuten hevdes det at megatrenden mot digital-TV er svak, med mange aktører i økonomiske problemer. Det vises for eksempel til at Telenor forrige uke la ned sin Zonavi-satsning.

ABG Sundal Collier mener det var overraskende svakt at selskapet i rapporten for andre kvartal varslet lignedende resultater i tredje som i andre kvartal.

Meglerhuset venter omsetning på 248 millioner og driftsresultat på 13 millioner for kvartalet.

Oppsummering:

Anbefaling: Selg
Kursmål: 10 til 15 kroner
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 13. oktober 2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere