RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tørt og fint hele uken

Mens trøndelagsfylkene og områdene lenger nord må belage seg på store nedbørsmengder, får vi tørt vær hele uken, lover meteorologene.

- Været i dag vil holde seg mye som nå, med rolige vindforhold og oppholdsvær. Det blir nok mye skyer i dag, så solen får vi ikke se. Men det holder seg tørt, sier meteorolog Roar Teigen i Storm Weather Center til iBergen.no.

Tirsdag er litt mer usikker når det gjelder skylaget, men det blir i alle fall oppholdsvær, tørt og lite vind også da.

- Det tørre været vil holde seg frem til og med fredag. På onsdag øker mulighetene for å se solen, og dette været vil holde seg til fredag, sier Teigen. Han understreker at det ikke blir knallblå himmel, men gode muligheter for en del sol likevel.

Det vil i dag holde seg mildt, med temperaturer rundt 5 grader midt på dagen. Utover uken blir det gradvis kjøligere, med temperaturer like i overkant av 0 på dagtid. Om natten vil temperaturen falle under 0, så du må regne med å måtte skrape is av bilruten før du skal på jobb.

- Når det gjelder helgen, spriker prognosene, så det er fortsatt litt usikkert hvilket vær vi får da, sier Teigen.

Slår meldingene til, kan det bli noen flotte dager i fjellet for deg som liker å stå på ski.

- I dag er det nok mildt også på Kvamskogen, men utover uken blir det kjøligere over hele linja. Så snøen i fjellet blir liggende, lover Storm-meteorologen.

Her kan du sjekke værmeldingen for ditt hjemsted

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere