RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truer med å saksøke Trump


Rihanna, Mick Jagger, Pharrell Williams, Axl Rose har i tilegg til en rekke andre artister bedt Donald Trump om å slutte å bruke musikken deres.
Rihanna, Mick Jagger, Pharrell Williams, Axl Rose har i tilegg til en rekke andre artister bedt Donald Trump om å slutte å bruke musikken deres. (NTB scanpix/Twitter)
Sist oppdatert:
En rekke artister reagerer kraftig på at Trump bruker låtene deres på valgarrangementer under mellomvalget. Pharrell Williams truer med å saksøke presidenten.

WASHINGTON (Nettavisen): Rihanna er den siste av mange artister som sier nei til at Trump bruker musikken deres. 

Artisten reagerte etter at sjefen for Washington Posts politiske avdeling tvitret at Rihannas "Don't Stop the Music" ble brukt på Trumps rally i Chattanooga, Tennessee på søndag.

- Not for much longer, tvitret artisten tilbake, ifølge CNN.

I forrige uke truet Pharrell Williams gjennom sin advokat med å saksøke president Trump fordi han brukte hans megahit "Happy" på et rally bare timer ettter at 11 mennesker ble skutt i synagogen i Pittsburgh.

Tidligere har både The Rolling Stones, Axl Rose, The O'Jays, Adele og Queen bedt om at Trump slutter å bruke musikken deres.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere