RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truer med aksjoner i tysk pantekamp

Sist oppdatert:
Miljøvernerne og representanter for de mellomstore tyske bryggeriene truer med aksjoner i tysk pantekamp. Tomras Erik Thorsen kan bare konstantere at konflikten om pant i Tyskland fortsetter
Det i en melding fra det tyske nyhetsbyrået DPA torsdag at miljøvernerne og de mellomstore bryggeriene varsler sin aksjon..

DPA skriver at sammenslutningen av miljøvernere og representanter for de mellomstore tyske bryggeringene truer med en bølge av klager mot boikotten av innføringen av et nasjonalt pantesystem i Tyskland.

Hvis pantemøtet mellom miljøvernminister Jürgen Trittin og pantemotstanderne i industrien ikke føre frem, vil aksjoner bli neste steg for panteforkjemperne, skriver DPA.

Miljøvernerne og de mellomstore tyske bryggeriene har en felles sak for å få innført et nasjonalt tysk pantesystem. Tidligere denne uken skrev iMarkedet om at en sammenslutning av tyske handelskjeder og industrien valgte å gå til boikott av forberedelsene for en innføring av et helhetlig tysk pantesystem etter skandinavisk modell.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere