RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trues med søksmål

Sist oppdatert:
Fotballstjerne i trøbbel etter pikante avsløringer.

Freddy dos Santos gir snart ut en litt utradisjonell selvbiografi og når Freddy setter ord på sitt liv, skal ingen føle seg trygge.

- Jeg regner med at enkelte av mine tidligere og kanskje nåværende lagkamerater og trenere bør sove litt utrygt, advarte han da VIF TV møtte han i skrivestua i Tyrkia i vinter.

Og nettopp dette har Morten Berre bitt seg merke i, og han er klar i sin tale.

- Morten har sagt at han saksøker meg hvis det står noe mer enn ”Jeg har spilt fotball med Morten Berre”.

Nå er altså boka klar. 7. oktober finner du den i butikkhyllene. VIF TV var med da dos Santos og medforfatterne fra FK Fotball presenterte boka på opera-taket tidligere denne uken.

Se intervjuet og hør smakebitene fra boka på VIF TV.

freddy 310 1
freddy 310 1

Her er forlagets forhåndsomtale av boka:

Freddy dos Santos var en liten tjukk gutt med krøller, og så slett ikke ut som en fotballspiller. Men gutten kunne sparke og ble fort en viktig spiller på Skeid. Siden bar det til Molde og Vålerenga og til store kamper, enda større pokaler og en og annen grov bom. I denne uhøytidelige minneboka møter vi en brokete samling med- og motspillere, og sterke personligheter som Kjetil Rekdal, Kjell Inge Røkke, Tom Nordli og Åge Hareide. Freddy leser spillet fra god posisjon og serverer vennskapelige sleivspark over hele matta. Boka er skrevet med støttepasninger fra NRKs fotballhumorister Aleksander Schau og Thomas Aune.

Freddy dos Santos (f. 1976) spiller på Vålerenga. Han ble nødt til å skrive selvbiografi etter å ha tapt et veddemål med programlederne Aleksander Schau og Thomas Aune fra FK Fotball på NRK P3.

Se intervjuet og hør smakebitene på VIF TV.

strek 562 1
strek 562 1

Klikk her for å bli Vålerenga-fan på facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere