RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truet ansatt på Torget Music Pub

Da 26-åringen ble nektet servering på Torget Music Pub, ble kvinnen (29) som var med ham sint og slo en vakt. Nå er begge dømt til betinget fengsel.

Hendelsene skjedde i januar 2004. Den 26 år gamle mannen og den 29 år gamle kvinnen hadde drukket alkohol også før de ankom puben, og en av vaktene der nektet mannen ølservering.

Ifølge tiltalen skal kvinnen ha reagert kraftig på dette, og skal ha slått vakten i ansiktet. Deretter skal 26-åringen ha truet den samme ansatte med det vakten trodde var en kniv.

I retten forklarte 26-åringen at han ikke hadde truet med noen kniv, men erkjente at han hadde holdt opp deler av et knust cd-cover. Retten fant det ikke bevist at han hadde en kniv, men fant det bevist at han hadde truet vakten.

26-åringen, som er straffedømt fire ganger tidligere, ble dømt til 30 dagers betinget fengsel og en bot på 5000 kroner. Saken er ifølge retten så alvorlig at den normalt ville ført til ubetinget fengsel, men siden det har gått nesten to år fra forholdet skjedde til saken havner for retten, ble straffen gjort betinget.

Den 29 år gamle kvinnen er ikke straffedømt tidligere. Hun ble, i tillegg til hendelsen på Torget Music Pub, også dømt for to tyverier. Straffen ble satt til ti dagers betinget fengsel.

29-åringen unnlot i møte i retten, og måtte først pågripes av politiet. Dette førte til halvannen times forsinkelse for retten, og kvinnen må derfor betale 1500 kroner i saksomkostninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere