RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truet av utvisning - ble millionær

(TV 4)
Sist oppdatert:
I tre år har 28-åringen fra Eritrea levd som illegal innvandrer med trusselen om utvisning hengende over seg. Lørdag snudde lykken seg med et skraplodd.

28 år gamle Tesfaldet Tesloy vet ennå ikke om han får bli i Sverige, eller om han blir kastet ut. Men lørdag snudde lykken seg for den illegale innvandreren iallfall på ett punkt. Gevinst på et skraplodd sikrer 1,2 milloner skattefrie svenske kroner, melder TV 4 på nyhetskanalen.se.

Se Tesfaldet skrape loddet her

Hva han skal bruke pengene til, vet han ennå ikke. Det avhenger blant annet av om svenske myndigheter effektuerer utvisningsvedtaket og sender ham hjem til Eritrea.

Får han bli i Sverige, vil han satse på en utdanning. Uansett hva som skjer lover det svenske spillselskapet at han skal få pengene utbetalt.

På direktesendt frokost-tv lørdag skrapet 28-åringen fram gevinsten, 10.000 kroner i måneden i ti år. Til TV 4 forteller han at han var nervøs for å vise seg fram offentlig. I tre år har han levd på siden av det svenskeamfunnet som en illegal innvandrer og hver dag som helst ventet på at politiet skal kaste ham ut. Han gleder seg over gevinsten, men tør ikke helt slippe tanken på hva som vil skje framover.

- Vi får se hva som skjer, men i dag skal vi likevel feire at jeg har vunnet penger, sier han.

Skraplotteriet Triss gir mulighet for å vinne inntil 50.000 svenske kroner i ti år, men Tesfaldet Tesloy var ikke skuffet over at det «bare» ble 10.000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere