*Nettavisen* Nyheter.

Truet flere personer med kniv

Foto: Lars Sørnes (Stjørdalens Blad)

En mann er pågrepet etter at han skal ha truet flere personer med kniv i Stjørdal sentrum.

30.09.10 22:00

Det var klokken 15.33 torsdag ettermiddag politiet fikk melding fra en ansatt i flyktningetjenesten i Stjørdal kommune, skriver Stjørdalens Blad.

- Vedkommende hadde fått beskjed om at en beboer i et bofellesskap bestående av flyktninger hadde truet to andre beboere med kniv, sier operasjonsleder Monica Ravlo ved Nord-Trøndelag politidistrikt til Stjørdalens Blad.

Pågrepet uten dramatikk Politiet fikk en vag beskrivelse av mannen. Noen minutter senere påtraff de en mann som passet til beskrivelsen.

- Mannen ble pågrepet. Det er en mann i 30-årene som er registrert som statsløs palestiner. Vi har også grunn til å tro at det var enda en person som ble truet med kniv av mannen, slik at det til sammen er snakk om tre personer, opplyser Ravlo.

Væpnet politiaksjon
Politiet valgte å sende bevæpnet mannskap til stedet da meldingen om knivtruslene fra boligen i Stjørdal sentrum kom. Situasjonen i starten var svært uoversiktlig, så politiet brukte noe tid før de tok seg inn i bolighuset.

- Ingen personer er skadet. Nå blir det igangsatt etterforskning, sier operasjonsleder Ravlo, som ikke på nåværende tidspunkt kan si noe om motivet bak truslene.

Språkbarriere
I tillegg til mannen som er pågrepet, er seks andre personer innbrakt til Stjørdal lensmannskontor for avhør.

- Det er en språkbarriere, så vi har til sammen tatt med sju personer til lensmannskontoret. Vi jobber nå med å få brakt hendelsesforløpet på det rene, forteller Monica Ravlo.

Les flere saker hos Stjørdalens Blad her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.