RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lars Sørnes (Stjørdalens Blad)

Truet flere personer med kniv

Sist oppdatert:
En mann er pågrepet etter at han skal ha truet flere personer med kniv i Stjørdal sentrum.

Det var klokken 15.33 torsdag ettermiddag politiet fikk melding fra en ansatt i flyktningetjenesten i Stjørdal kommune, skriver Stjørdalens Blad.

- Vedkommende hadde fått beskjed om at en beboer i et bofellesskap bestående av flyktninger hadde truet to andre beboere med kniv, sier operasjonsleder Monica Ravlo ved Nord-Trøndelag politidistrikt til Stjørdalens Blad.

Pågrepet uten dramatikk Politiet fikk en vag beskrivelse av mannen. Noen minutter senere påtraff de en mann som passet til beskrivelsen.

- Mannen ble pågrepet. Det er en mann i 30-årene som er registrert som statsløs palestiner. Vi har også grunn til å tro at det var enda en person som ble truet med kniv av mannen, slik at det til sammen er snakk om tre personer, opplyser Ravlo.

Væpnet politiaksjon
Politiet valgte å sende bevæpnet mannskap til stedet da meldingen om knivtruslene fra boligen i Stjørdal sentrum kom. Situasjonen i starten var svært uoversiktlig, så politiet brukte noe tid før de tok seg inn i bolighuset.

- Ingen personer er skadet. Nå blir det igangsatt etterforskning, sier operasjonsleder Ravlo, som ikke på nåværende tidspunkt kan si noe om motivet bak truslene.

Språkbarriere
I tillegg til mannen som er pågrepet, er seks andre personer innbrakt til Stjørdal lensmannskontor for avhør.

- Det er en språkbarriere, så vi har til sammen tatt med sju personer til lensmannskontoret. Vi jobber nå med å få brakt hendelsesforløpet på det rene, forteller Monica Ravlo.

Les flere saker hos Stjørdalens Blad her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere