Gå til sidens hovedinnhold

Truet gatekjøkkenansatte med pistol

Ransforsøk av Mega Grill, innbrudd på en bensinstasjon og en rekke pågripelser for fyllekjøring og narkotika. Les mer om hva politiet har gjort denne uka.

Innbrudd i Shell-lager

MORTENSRUD: Like etter klokken seks mandag morgen fikk politiet melding fra Shell på Mortensrud. I løpet av natten hadde tyver brutt seg inn på et ubevoktet lager på den døgnbemannede bensinstasjonen. Det var uvisst hva som var stjålet og politiet gjennomførte åstedsundersøkelser mandag.

På rødt lys

BOGERUD: En 35 år gammel mann fikk et forenklet forelegg for kjøring på rødt lys mandag klokken 12.44. Mannen ble stanset i Martin Linges vei.

Etterlyst i Follo

HAUKETO/FOLLO: En 43 år gammel mann ble stanset for kontroll på Hauketo klokken 00.46 tirsdag. Det viste seg at mannen var etterlyst fra Follo politidistrikt. Mannen ble pågrepet og kjørt til Ski politistasjon.

Tatt med nark

OPPSAL: En 30 år gammel mann og en 33 år gammel kvinne ble like etter klokken fire natt til tirsdag stanset i Haakon Tveters vei. Begge to var i besittelse av mindre mengder narkotika. Politiet har opprettet sak på forholdet og dimitterte de to personene fra stedet.

Fem pågrepet for nark

BOGERUD: I alt fem personer ble pågrepet etter at politiet kontrollerte en bil i Eterveien klokken 19.09 tirsdag. Bilen ble stanset på grunn av mistanke om at føreren var ruset på narkotika. Bilføreren erkjente raskt at han like før hadde røyket hasj. Politiet fant også en poste med hvitt pulver i bilen. Ingen av de fem personene i bilen ville innrømme at de hadde noe kjennskap til stoffet og dermed ble alle fem pågrepet og kjørt i sentralarresten. Alle fem er i 19- til 20-årsalderen.

To tatt med cannabis

KANTARELLEN: To 21 år gamle gutter kan vente seg en reaksjon fra ordensmakten etter at de tirsdag klokken 21.24 ble stanset i Kantarellen terrasse og det ble funnet mindre mengder cannabis på begge to. Forholdet er anmeldt og begge to ble dimittert etterpå.

Tatt på fersken

BRYN: Klokken 10.33 onsdag fikk politiet melding om at to butikktyver var anholdt på Bryn senter. Gutten og jenta, som begge er 19 år, hadde stjålet varer til en verdi av 3.800 kroner. Politiet bisto med å bekrefte butikktyvenes identitet før de ble dimittert fra stedet.

Uten gyldig førerkort

HAUKETO: En 43 år gammel mann ble onsdag klokken 13.23 stanset i Hauketoveien. Mannen kjørte bil, men hadde ikke gyldig førerkort. Bilen ble lovlig parkert på stedet og mannen er nå anmeldt for forholdet.

Ville yppe til bråk

ULSRUD: Klokken 12.37 torsdag kom det melding til politiet fra Ulsrud videregående skole. En del ungdommer hadde møtt opp ved skolen og yppet til slagsmål med noen av skolens elever. Da politiet kom til hadde bråkmakerne forsvunnet.

Kjørte i fylla

RYEN: Politiet stanset en bil i Enebakkveien på Ryen klokken 18.29 torsdag. Den 35 år gamle mannen fra Bryn som kjørte bilen var beruset og ble pågrepet og kjørt i sentralarresten.

Kvinne med promille

MANGLERUD/STORO: Klokken 19.18 torsdag ringte en melder til politiet etter at han hadde sett en bil som kjørte på fortauet og vinglete på Manglerud senter. Bilen la seg ut på Ring 3 i retning Sinsen og politiet la seg på hjul. Bilen ble stanset på Ring 3 mellom Sinsen og Storo og den 30 år gamle kvinnelige bilføreren var tydelig beruset. Kvinnen ble tauet inn til sentralarresten, mens bilen ble tauet inn av Viking.

Snøfresertyveri

NORDSTRAND: Klokken 20.40 torsdag fikk politiet melding om nok et snøfresertyveri. Denne gangen fra Steinhammerveien. Tyveriet skjedde mellom klokken 17 og 19 torsdag og politiet har ingen opplysninger i saken.

Ransforsøk

HOLMLIA: Mega grill i Nordåsveien på Holmlia ble torsdag klokken 21.37 forsøkt ranet. To personer kom inn i gatekjøkkenet og truet betjeningen med en sort pistol. Ranerne var maskerte og stakk fra stedet i retning skogen og Bjørn Bondes vei uten å få med seg noe utbytte. Ranerne er beskrevet til å være i 17-til 18-årsalderen, de var iført treningsdrakter og var lyse i huden.

– Hvis det er noen som har sett noe i dette tidsrommet ønsker vi at de tar kontakt med politiet, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Røyk uten ild

ABILDSØ/E6: Torsdag klokken 22.41 fikk politiet melding om at en Pontiac Fiero brant på E6 inngående ved Abildsø. Det viste seg litt seinere at det ikke brant, men at en gåen toppakning førte til oljesøl som igjen utviklet seg til røyk. Ingen kom til skade og bilen ble tauet inn av Viking.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter