RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truet med å sprenge Nav-kontor i Bergen

Sist oppdatert:
Bergen (NTB): En 31 år gammel mann ble torsdag ettermiddag pågrepet for å ha kommet med en bombetrussel mot et Nav-kontor i Bergen.

- Politiet fikk meldingen om bombetrusselen klokken 12.30. Den var rettet mot et Nav-kontor, men jeg vil ikke opplyse hvor. Vi har hatt folk ute i flere timer og oppsøkt en del adresser på jakt etter mannen, sier operasjonsleder Ronny Lentføhr i Hordaland politidistrikt til Bergens Tidende.

Ifølge jourhavende jurist Harald Bilberg ved Hordaland politidistrikt mottok Nav-kontoret bombetrusselen per telefon, og kontaktet deretter politiet og ga dem telefonnummeret det ble ringt fra.

- Ut fra nummeret ble det raskt klart for oss hvem vi var på jakt etter. Det er nemlig ikke første gang den aktuelle personen siktes for trusler mot Nav. Mannen skal møte i retten i neste uke for tilsvarende forhold. Han er tiltalt for trusler mot Nav i fjor, og han gjorde det samme i november i år, sier Bilberg.

Politiet vil vurdere mannens helsetilstand og se om han skal fremstilles for varetektsfengsling eller om han har behov for helsebistand.

Bilberg opplyser at politiet ikke har funnet våpen eller bomber. Pågripelsen av den 31 år gamle mannen skjedde uten dramatikk. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere