RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truet og slo Frp-politiker

(FD/Oddgeir Isaksen)
Sist oppdatert:
Nå er mannen dømt for drapstrusler.

En 42 år gammel mann er i Alta tingrett dømt til 30 dager ubetinget fengsel for drapstrusler, etter at han truet en mann lørdag 3. januar på ettermiddagen inne på Amfi Alta. Det skriver Finnmark Dagblad.

Mannen har blant annet spyttet og klapset den fornærmede som er Frp-politiker, i ansiktet. 42-åringen skal også ha løftet armen i en truende bevegelse samtidig som han hadde en metallgjenstand i hånda. Da politiet pågrep mannen bar han på en 21 centimeter lang sløyekniv, som de har inndratt.

42-åringen skal ifølge vitner ha fremstått ruset og ropte blant annet «Frp-hore», «negerhater» og «homoseksuell» til den fornærmede.

Retten fant det bevist utover enhver tvil at tiltalte fremmet drapstrussel overfor Frp-politikeren. Mannen har også opptrådt krakilsk og utagerende inne på Amfi Alta, der han foreulempet andre personer på senteret med sin oppførsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere