RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Donald Trump føler seg svært urettferdig behandlet.
Donald Trump føler seg svært urettferdig behandlet. Foto: Evan Vucci (AP / NTB scanpix)

Trump: – Den største heksejakten i amerikansk historie

Sist oppdatert:
Den største heksejakten mot en politiker i USAs historie, tvitrer Donald Trump etter utnevnelsen av en spesialetterforsker som skal granske Russland-saken.

– Med alle de ulovlighetene som fant sted i Clinton-valgkampen og Obama-administrasjonen, ble det aldri oppnevnt en spesialetterforsker! skriver Trump også på Twitter torsdag.

Utspillene kommer etter at justisdepartementet onsdag utnevnte tidligere FBI-sjef Robert Mueller til å etterforske den antatte russiske innblandingen i presidentvalget i 2016, inkludert eventuelle koblinger mellom Trumps medarbeidere og Russland.

Det hvite hus ble ikke informert om utnevnelsen før etter utnevnelsesordren var signert av visejustisminister Rod Rosenstein, ifølge nyhetsbyråets APs kilder.

Både demokrater og republikanere har reagert positivt på utnevnelsen av Mueller.

Les også: Melby: – Mulighet for at Trump stilles for riksrett

Også reaksjonen fra Trump var onsdag tilsynelatende positiv.

– En grundig etterforskning vil bekrefte det vi allerede vet, at det ikke var samarbeid mellom min valgkamp og noen utenlandsk person eller gruppe. Jeg ser fram til at denne saken raskt konkluderes, het det da i en uttalelse fra Trump.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere