NEW YORK (Nettavisen): Donald Trump er under press etter at det er kommet ut nye detaljer om hans opphold i Det hvite hus.

Les også: Hillary Clinton kommer med ny Trump-spådom

Tidligere kommunikasjonsdirektør i Det hvite hus, Alyssa Farah, sier at Trump er livredd for hvilke nye detaljer som kommer i boken til New York Times journalisten Maggie Haberman, «Confidence Man».

Se video av uttalelsen her:

- Trump kastet papir i toalettet

Tidligere denne uken ble det lekket detaljer fra boken der det kom frem at ansatte i Det hvite hus ved flere anledninger skal ha funnet opprevne ark og papir i et av toalettene som også Trump disponerte i Det hvite hus.

Les også: «Donald Trump ble urinert på av prostituerte i Moskva»: Nå har spion-saken tatt en svært dramatisk vending

Donald Trump anklages for å ha villet kvitte seg med papirer, revet dem og kastet dem i toalettet.

Trump skal ifølge opplysninger som er kommet frem denne uken ved flere anledninger ha revet i stykker dokumenter da han var president.

CNN melder også om at Trump-administrasjonen ved flere anledninger skal ha lagt dokumenter i såkalte brenneposer, for å bli brent og ødelagt.

- Trump er livredd

En annen detalj fra boken som er kommet ut, er at Donald Trump fortsatt skal ha kontakt med den Nordkoreanske lederen Kim Jong Un.

Boken til Haberman kommer først ut i oktober, og nå sier den tidligere kommunikasjonsdirektøren i Det hvite hus, at Trump er livredd for hvilke avsløringer som kommer i boken.

Les også: Trump soper inn millioner: - Greier ikke å holde tempo

- Jeg snakker fortsatt med en del mennesker i Trumpworld, de som ikke har vært involvert i noe kriminelt.

- Den tidligere presidenten er livredd for boken til Maggie Haberman. Dette er den første store anekdoten, men det er ganske mye mer som kommer, sier Alyssa Farah i forbindelse med et intervju på «The View» på ABC.

- Svært interessert

Forfatteren og journalisten Maggie Haberman har fulgt Donald Trump som journalist siden før han stilte som presidentkandidat, og anses som en av de med best kjennskap til den tidligere presidenten.

- Hun har dekket ham i flere tiår. Jeg er svært interessert i hva annet som kommer, sier Alyssa Farah.

Les også: USA ber amerikanerne forlate Ukraina nå

I intervjuet sier Farah også at hun ikke kan bekrefte historien om at Trump rev opp papirer og kastet dem i toalettet.

- Jeg så aldri at han skylte noe ned i toalettet, sier Farah.

Her kan du se hele intervjuet med Farah på The View:

Trump hadde 15 kasser hjemme

Ifølge ABC News har nasjonalarkivet nå også bedt justisdepartementet om å etterforske Donald Trump for hans behandling av dokumentene i Det hvite hus.

Bakgrunnen er at nasjonalarkivet tidligere denne uken bekreftet at de nylig hadde hentet tilbake hele 15 kasser med dokumenter fra Trumps presidentperiode som den tidligere presidenten oppbevarte på Mar-a-Lago.

Oppbevaringen var ikke godkjent og er et brudd på Presidential Records Act.

Les også: - Donald Trump nedstammer fra Jesus og er den hemmelige nevøen til diktator Mussolini

Trump: - Fullstendig oppdiktet

Trump har slått hardt tilbake mot det som har kommet med av lekkasjer om boken, og sier at han aldri har gjort noe galt eller ulovlig ved å oppbevare de aktuelle dokumentene.

Les også: Denne grafen er elendige nyheter for president Biden

Trump sier omtalen media har om dokumentene som ble hentet hos ham, er «Fake News».

- Og det at jeg skal ha skylt papirer og dokumenter ned et toalett i Det hvite hus, er kategorisk usant og noe som bare er diktet opp av en reporter som vil ha publisitet for en fullstendig oppdiktet bok, skriver Trump.

Les mer: Donald Trump slår kraftig tilbake mot toalett-nyhet