NEW YORK (Nettavisen): I et intervju med Yahoo Finance forteller Donald Trump at han kommer til å knuse all motstand om han velger å stille stille til presidentvalget i 2024.

Trump: - Jeg knuser alle andre

- Hvis jeg møter ham, så kommer jeg til å knuse ham slik jeg knuser alle andre, sier Trump til Yahoo.

Les også: - Dette er mareritt-scenariet om Trump skulle bli president igjen i 2025

Svaret kommer på et direkte spørsmål på om Trump tror han kommer til å slå Florida-guvernøren og republikaneren Ron DeSantis om han stiller som presidentkandidat for partiet.

Les også: «Koronapanikken»: - Hele greia var Ivanka Trumps idé

I en fersk meningsmåling kommer Trump og DeSantis bortimot likt, når det gjelder hvilken kandidat republikanerne vil ha som deres presidentkandidat.

Les også: Trump ute av svært eksklusiv liste

I meningsmålingen, utført av Trumps tidligere rådgiver John Bolton, fikk Trump 26,2 prosent av støtten, mens DeSantis fikk støtte fra 25,2 prosent.

Les også: Avslører: - Derfor havnet Donald Trump på sykehus

I en annen meningsmåling derimot, der åtte republikanere ble satt opp mot hverandre, gikk Trump soleklart av med seieren, og fikk støtte av 67 prosent, mot bare 10 prosent for DeSantis.

Les også: Hun har fortalt om nakenbildene til Donald Trump - nå vil hun fortelle etterforskerne absolutt alt

Trump: - De kommer til å hoppe av

Donald Trump tror derimot ikke det kommer til å ende opp med noen konkurranse mellom ham og DeSantis.

- Jeg tror ikke vi kommer til å møtes. Jeg tror de fleste kommer til å hoppe av, og jeg tror at han kommer til å hoppe av, sier Trump til Yahoo Finance.

Les også: Melania skal ha fått nok: - Det er over, og det er det

DeSantis har heller ikke gitt uttrykk for at han kommer til å stille som presidentkandidat, selv om han er blitt stadig mer og mer populær i partiet.

DeSantis slår tilbake

Den populære republikaneren har bare sagt at han stiller til gjenvalg som guvernør i 2022 i Florida og at han ikke ser noe videre enn det foreløpig.

- Jeg vurderer ingenting, bortsett fra å gjøre jobben min. Vi har masse bra på gang her i Florida, sa han nylig til Fox News.

DeSantis har også slått tilbake mot alle spekulasjonene:

Trump og DeSantis har et godt forhold, og Trump har tidligere uttalt at han vil kunne vurdere DeSantis som sin visepresidentkandidat, om han velger å stille.

Les også: Kommer med avslørende Melania-bombe: - Dette kommer fra en som har sett og hørt alt

- Det er klart jeg vil … jeg ville selvsagt vurdere Ron. Han er en flott fyr, sa Trump til Fox Business i sommer.

I det ferske intervjuet med Yahoo, gjentar Trump flere ganger at han vurderer å stille som presidentkandidat, men sier at ingenting er avgjort.

Trump: - Har nesten ikke noe valg

Trump flørter stadig vekk med at han kommer til å stille som presidentkandidat, og sa følgende for en måned siden til Fox News, i kjølvannet av USAs tilbaketrekning fra Afghanistan, der blant annet 13 amerikanske soldater var blant de rundt 180 personene som ble drept.

- Nå er vi kommet til et punkt hvor jeg nesten ikke har noe valg.

I 11. september i år sa Trump følgende da han ble spurt om det samme.

- Jeg vet hva jeg kommer til å gjøre, men vi får ikke lov til å snakke om det foreløpig på grunn av de finansielle kampanjelovene, som rett og slett er latterlige, sa Trump.

Neste helg skal Donald Trump holde et folkemøte på State Fairgrounds i Des Moines, Iowa.

Ifølge en fersk meningsmåling publisert av avisen Des Moines Register, er det nå flere personer i Iowa som har et mer positivt enn negativt inntrykk av Trump, noe som ikke har vært tilfelle siden mars 2020.