RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
President Donald Trump beæret avgangsstudenter ved kystvaktens akademi i New London i Connecticut med en tale der budskapet var at de ikke må gi opp når motgangen blir stor.
President Donald Trump beæret avgangsstudenter ved kystvaktens akademi i New London i Connecticut med en tale der budskapet var at de ikke må gi opp når motgangen blir stor. Foto: Steven Senne (AP)

Trump sier han er dårligst behandlet av alle politikere i historien

USAs president Donald Trump sier han er blitt dårligst og mest urettferdig behandlet av alle verdenshistoriens politikere.

Det var i en tale til avgangsstudenter ved den amerikanske kystvaktens akademi i New London i Connecticut at Trump onsdag fortalte om hvor dårlig behandlet han har blitt.

– Det dere må gjøre er å bøye hodene og kjempe, kjempe, kjempe, var Trumps råd til studentene.

Les også: Trump skaper frykt på børsene

Deretter dreide han talen over på det han kalte urettferdig behandling av mediene, men uten å henvise direkte til de siste dagenes skandaleoppslag i forbindelse med at han ga FBI-sjef James Comey sparken.

– Ingen annen politiker i historien har blitt behandlet dårligere eller mer urettferdig, sa Trump.

– Men dere kan ikke la kritikere eller sytepaver hindre drømmene dere bærer på, sa Trump videre.

Han understreket at det amerikanske folk har forståelse for planene han håper å kunne gjennomføre og la til at han ikke ble valgt for å tjene amerikanske medier eller den politiske eliten.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere