En video, som har dukket opp på sosiale medier, viser tilsynelatende verdensledere som baksnakker USAs president Donald Trump på et arrangement på Buckingham Palace tirsdag kveld.

SISTE: Onsdag startet en ny runde med høringer i riksrettsprosessen mot president Donald Trump. Følg høringen direkte her.

Anledningen for tilsetningen på Buckingham Palace, er NATO-toppmøtet som avholdes i London denne uken.

I videoen kan en se Frankrikes president Emmanuel Macron, Storbritannias statsminister Boris Johnson og Canadas statsminister Justin Trudeau som tilsynelatende snakker og spøker om Trump.

Nederlands statsminister Mark Rutte og Storbritannias prinsesse Anne kan også skimtes i videoen.

Her kan du se et utdrag av videoen:

Spøker om pressekonferanse

Trump blir aldri nevnt med navn, men verdenslederne spøker tilsynelatende om en pressekonferanse som den amerikanske presidenten avholdt i London tidligere på dagen.

Johnson sier følgende til Macron: «Er dette grunnen til at du er sen?»

Deretter skyter Trudeau inn: «Han var sen fordi han tar en 40 minutter lang pressekonferanse på sparket».

Trudeau legger til: «Å, ja, ja. Han annonserte … » men så blir han avbrutt av Macron, men ettersom den franske presidenten står med ryggen vendt mot kameraet, kan en ikke høre hva som blir sagt.

- Hele teamet hans fikk hakeslepp

Trump blir ikke nevnt med navn under samtalen som er fanget opp på video. Men utvekslingen kan absolutt gjelde Trump, som er kjent for sine lange og impulsive pressekonferanser, skriver The Guardian. Senest tirsdag hadde Trump en 50 minutter lang pressekonferanse - uten noe manus, skriver avisen.

Senere i videoen kan en høre Truedau si følgende: «Man kunne se at hele teamet hans fikk hakeslepp.»

Ingen av verdenslederne ser ut til å være klar over at konversasjonen blir filmet.

Trump slår tilbake

Onsdag ettermiddag slår Trump tilbake mot baksnakkingen. Under etter pressemøte i London kaller presidenten Trudeau for «uærlig», melder Sky News.

- Han er uærlig. Men for å være helt ærlig, Trudeau er en fin fyr. Men jeg tok han i at de ikke betaler sine to prosent, og han er nok ikke så glad for det, men det er slik det er. Canada har nok av penger, de burde betale sine to prosent. Hør her, jeg representerer USA, og han burde betale mer enn han gjør, sier Trump på pressemøtet onsdag ettermiddag.

Reiser tilbake til Washington

Presidenten mener derfor at Canadas statsminister taler med to tunger. Uttalelsen kom på en pressekonferanse før han og Tysklands statsminister Angela Merkel skulle ha møte på sidelinjen av NATOs toppmøte utenfor London.

Trump gjentok flere ganger at Trudeau er falsk. Den amerikanske presidenten hevdet også at Trudeau vitset om han fordi han var opprørt over at Trump påpekte at Canada ikke bruker 2 prosent av sitt brutto nasjonalprodukt på forsvar.

Etter planen skulle president Trump ha en pressekonferanse senere onsdag, men på pressemøtet med Merkel sa han at dette likevel ikke skjer. I stedet reiser han tilbake til Washington.

– Jeg tror vi har hatt nok av pressekonferanser, sa han.

Han skrøt av NATO-toppmøtet og kalte det svært vellykket.

– NATO er sterkere enn noen gang, sa Trump.

Postet på sosiale medier

Den omtalte videoen ble først postet av Sputnik News, som er et nyhetsbyrå som er etablert av det russiske statlige nyhetsbyrået Rossiya Segodnya. Sputnik News har lagt ut en lengre versjon av videoen på sin Facebook-side, som viser flere av samtalene mellom gjestene på Buckingham Palace.

En redigert versjon, som har fokus på interaksjonen som angivelig omhandler Trump, ble postet på Twitter av den canadiske kringkasteren onsdag.

Les også: NATO ser fremover etter toppmøtet