RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trump spiller monopol på TV

Sist oppdatert:
Eiendomsmagnaten Donald Trump skal lage en ny TV-serie basert på spillet Monopol.

(SIDE2): Mangemillionæren Donald Trump har ansatt et produksjonsselskap fra Hollywood og en av de tidligere deltakerne av «The Apprentice» til å lede arbeidet med serien.

Monopolspill
En serie basert på spillet Monopol synes å passe eiendomsmagneten som hånd i hanske. Spillet handler som kjent om å kjøpe og selge eiendommer og drive de andre spillerne til konkurs. Trump eier flere kasinoer i Atlantic City, New Jersey som er byen det opprinnelige spillet er basert på.

Mange jern i ilden
Trump er med på å produserer TV-serien «The Apprentice». I tillegg har han eneretten på Miss Universe og Miss USA. Men nå vil han satse på en TV-serie som ligger enda mer opptil det han brenner for selv, nemlig eiendom. Ifølge Trump har flere TV selskap vist interesse for serien.

- Det er flere som er veldig interessert i prosjektet, sier Trump til Reuters.

Fikk sparken
Mannen som nå leder prosjektet for den nye serien er Andy Litinsky som var med i sesong 2 av «The Apprentice». Han fikk sparken av Trump i serien, men fikk senere jobb som manager for en av Trumps eiendomsprosjekter. Ifølge Trump skal grunnen til at Litinsky fikk sparken fra serien være at han hadde en dårlig dag.

-Han gjorde det nemlig veldig bra på alle andre områder, sier Trump.

«Martha Stewart:The Apprentice» går for tiden på TVNorge tirsdager klokken 20.30.

Les mer her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere