RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DONALD TRUMP: - Jeg vet at mange folk vi si «å, det er ikke snilt». Men vi har ikke råd til å være snille.
DONALD TRUMP: - Jeg vet at mange folk vi si «å, det er ikke snilt». Men vi har ikke råd til å være snille. Foto: Laura Buckman (Afp / NTB scanpix)

Trump vil returnere syriske flyktninger

Donald Trump vil sende alle syriske flyktninger som ankommer USA tilbake til Syria hvis han blir valgt som president. Det uttalte eiendomsmogulen under et arrangement i New Hampshire onsdag.

Uttalelsen er blant de mest kontroversielle i en lang rekke omstridte budskap fra den republikanske presidentkandidaten de siste månedene.

– Om jeg vinner, skal de tilbake. Det sier jeg dere, de skal tilbake, sa Trump om syriske flyktninger som søker om asyl i USA.

– Jeg vet at mange folk vi si «å, det er ikke snilt». Men vi har ikke råd til å være snille. Vi tar vare på hele verden, fortsatte han.

Trump kritiserte også Barack Obama for å være passiv i Syria-konflikten, og han mente presidenten ikke har respekt hos den syriske presidenten Bashar al-Assad.

– Jeg garanterer dere at Assad lener seg tilbake og sier «den presidenten er et av de dummeste menneskene på jorden», sa han til latter fra salen i Keene i New Hampshire.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere