NEW YORK (Nettavisen): Like før Joe Biden overtok som president, skrev Donald Trump et to siders brev til Biden som han la igjen på den nye presidentens pult i Det hvite hus, Resolute Desk.

Et «veldig sjenerøst» brev

- Det var et «veldig sjenerøst» brev, uttalte Biden like etter at han hadde tatt over presidentstolen i slutten av mai.

Les også: Det slo ned som en bombe da hun røpet familiehemmelighetene - nå åpner hun om Trump-barnas fremtid

Biden ville likevel ikke røpe mer om innholdet, og la til at han ikke vil referere mer av brevet før han eventuelt har snakket med Trump.

Nå letter derimot Trump litt på sløret når det gjelder innholdet i brevet. I et intervju i podcasten til Lisa Boothe sier Trump at han skrev et brev «som kom fra hjertet» fordi han ønsket Biden alt vel.

Les også: Skrekktall for Biden - og Trump er rasende

Brevet var skrevet «fra hjertet»

- Jeg ønsket han rett og slett lykke til, sier Trump.

- Brevet var på et par sider og var skrevet fra hjertet fordi jeg ønsket å se at han lykkes, sier Trump.

Trump ønsket derimot ikke å gå detaljert inn på hva som står i brevet.

Biden har, som tidligere nevnt, sagt at han ikke vil røpe innholdet før han eventuelt har snakket med Trump om det, men de to skal ikke ha pratet sammen siden tv-debatten i oktober i fjor, skriver Daily Mail.

Selv om Trump ble presset på det i podcasten, vil han ikke røpe mer om innholdet.

- Jeg ønsker ikke å si det. Det er, vet du, kanskje litt opp til ham, og han vil ikke gjøre det uten en godkjenning fra meg, sier Trump.

Alle slike brev vil derimot bli offentlige til slutt, fordi de arkiveres i henhold til den såkalte The Records Act og arkiveres hos National Archives and Records Administration.

Trump: - Det er galskap

I det 60 minutter lange intervjuet gjentok Trump de feilaktige og udokumenterte påstandene om at valget var rigget. Trump gjentok også at han aldri vil erkjenne nederlag i valget fordi det var rigget.

Trump benyttet også anledningen til å hamre løs på Biden på grunn av krisen på grensen til Mexico.

Les også: Hun har fortalt om nakenbildene til Donald Trump - nå vil hun fortelle etterforskerne absolutt alt

Akkurat nå sitter 15.000 enslige barn som søker asyl i varetekt på grensen mellom Mexico og USA. 1000 av dem skal ha blitt holdt i mer enn 10 dager, til tross for at de ifølge loven ikke kan holdes i mer enn tre døgn.

Les også: - Han er i ferd med å ødelegge landet vårt

På mandag ble det også kjent at Mexico har utplassert over 8.700 soldater langs grensen til USA for å stanse ulovlig innvandring til nabolandet.

Les også: Fra denne busstasjonen kan koronasmittede asylsøkere fritt reise med buss ut i landet

- Du har noen skikkelig onde noen som kommer over grensene nå, det er noen veldig farlige kriminelle som nå kommer, og vi tillater at de kommer rett inn i vårt land. Det er galskap. Og det er ingenting i forhold til hvordan det kommer til å bli de neste månedene, sier Trump.

- Forventet fallet til Biden

I et annet intervju med Newsmax benytter Trump også anledningen til å gjøre narr av president Biden fordi han falt i flytrappa nylig da han skulle om bord på Air Force One.

Se video av fallet her:

- Jeg forventet det, for å være helt ærlig, sier Trump til Newsmax, og drar paralleller til en lignende episode i juni i fjor da han selv holdt på å falle mens all verdens TV-kamera var vendt mot ham.

- Da jeg skulle ned rampen selv på West Point, som var som om den var islagt og uten rekkverk - det var ingenting der, helt fantastisk planlegging - og jeg ville gå centimeter for centimeter fordi det siste jeg ønsket å gjøre var å falle slik Biden gjorde. Og det fallet der var helt forferdelig, og det var ikke bare et fall, det var tre fall, sier Trump.

Les også: Overrasker: - Donald Trump vil vinne med et valgskred

- Verre enn Bernie Sanders på sitt verste

Trump sier også i intervjuet med Newsmax at han tror at Biden nå kan lide av en redusert mental tilstedeværelse og at han er for forvirret til å lese alle presidentordrene han signerer.

Les også: Donald Trump til angrep i nytt intervju: - Helt mentalt borte

- Det er noe på gang, og det er helt galskap. Det som nå skjer er galskap, og man kan lure på hva det er han skriver under på - om han i det hele tatt vet hva han signerer på-. Fordi dette er verre enn Bernie Sanders på sitt verste. Vi trodde aldri vi skulle få oppleve dette. Bernie Sanders på steroider ville aldri ha signert hva denne fyren signerer, sier Trump, som har planer om et comeback på sosiale medier om to-tre måneder.

Les: Avslører Donald Trumps hemmelige matvaner

Biden møter pressen på torsdag

På torsdag klokken 18.15 norsk tid, skal president Biden holde sin første formelle pressekonferanse siden han ble USAs president.

Det er første gang på over 100 år at det har tatt så lang tid fra innsettelse til en sittende president holder sin første pressekonferanse.

Les også: Ivanka Trump frykter pappas nye kjæledegge