Gå til sidens hovedinnhold

Trumps svettende advokat går viralt

- Det ser ut som Rudy Giuliani svetter av seg hårfargen sin.

NEW YORK (Nettavisen): Trumps advokat Rudy Giuliani blir nok en gang latterliggjort på sosiale medier. Se video av hvorfor øverst i saken.

Torsdag ettermiddag varslet president Donald Trump at hans advokater skulle holde en ny pressekonferanse for å snakke om valgfusk i forbindelse med presidentvalget.

Les mer fra pressekonferansen her: Trump etter varsel om pressekonferanse: - Nå faller brikkene på plass

Pressekonferansen ble ledet av Trumps egen advokat Rudy Giuliani.

Forrige gang Giuliani holdt pressekonferanse ble han latterliggjort fordi pressekonferansen fant sted på Four Seasons Total Landscaping, som er et gartnerfirma mellom en sexbutikk og et krematorium i utkanten av Philadelphia.

Les mer her og se videoen under: Pressekonferansen går viralt: - Morsomste jeg har sett

- Svetter av seg hårfargen sin

Torsdag kveld er det advokatens svette som skaper overskrifter. For samtidig som Giuliani informerte om det påståtte valgjukset og kritiserte media, svettet han kraftig gjennom hele seansen.

- Det ser ut som Rudy Giuliani svetter av seg hårfargen sin, skriver en person på Twitter

- Gitt at Trump er den han er, kommer han trolig til å gi Giuliani sparken bare fordi han svetter av seg hårfargen, skriver en annen kvinne på Twitter.

«Rudy smelter ned», skriver Daily Mail, en av verdens største nettavisen på torsdag, mens pressekonferansen fortsatt pågår.

- Full av løgner og konspirasjonsteorier

- Den rundt 90-minutter lange orienteringen var full av løgner og konspirasjonsteorier. På intet tidspunkt ga Trumps juridiske team bevis for deres påstander om omfattende svindel, skriver CNN om pressekonferansen til Rudy Giuliani.

Les CNNs gjennomgang av pressekonferansen her.

Les mer om pressekonferansen her: Trump etter varsel om pressekonferanse: - Nå faller brikkene på plass

Se flere Twitter-meldingen om svettingen her:

Kommentarer til denne saken