*Nettavisen* Nyheter.

Truseløs Britney selger i hopetall

Britney selv er visstnok ikke særlig begeistret for bildene av henne som pryder forsiden av magasinet Esquire. Men magasinet er mer populært enn på lenge.

15.10.03 12:46

De siste månedene har Britney posert svært lettkledd i blader som Elle og Rolling Stone. Hver gang har nettsøket etter Britney Spears og det aktuelle bladet klatret i rekordfart oppover listene over de mest populære søkene på nettet.

Populær på nettet
Nå er Britney igjen aktuell med frekke bilder, denne gangen i magasinet Esquire. Selv om hun har opptrådt svært utfordrende både i blader og på scenen den siste tiden har Britney visstnok lite til overs for bladene som er trykket i Esquire.

- Britney synes at bildene er for nakne og er forbannet på bladet, sier en kilde til New York Post som forteller at pop-prinsessen føler seg utnyttet.

Men selv om forholdet mellom Britney og Esquire er noe anstrengt er det nok flere i Esquire-redaksjonen som jubler. På listen over de mest 50 mest brukte søkeordene på Lycos i forrige uke er Esquire en av fire nykommere. Denne listen viser de mest populære søkene i uken som ble avsluttet 11. oktober, og da var nyheten om disse bildene rimelig fersk.

Leserstorm hos magasinene
I løpet av denne uken vil nok søket etter Esquire eksplodere som en følge av den massive medieomtalen, noe som selvsagt er gull verdt for de som driver magasinet. Dermed følger de i fotsporene til Elle og Rolling Stone som også ble svært populære etter at de frontet sexy bilder av Britney.

Klikk på bildet for å forstørre.

Det virker også som om de som søker etter disse bildene har blitt flinkere til å oppsøke stedene der bildene ligger. For mens antallet nettsøk etter Britney tidligere har gått til værs etter at hun har stilt opp på nye bilder, gikk hun faktisk gått ned en plass på listen over de mest populære søkene på nettet forrige uke. Men hun inntar likevel en 5. plass over de mest populære søkene på nettet. Så gjenstår det om se om hennes kommende CD vil gi henne like stor oppmerksomhet.

Les også:

Britney-kyss gir rekordsøk
To uker etter at Madonna kysset Britney Spears under MTV Video Music Awards, er interessen for kysset fortsatt enorm.
[Les mer]

Britney pryder flest kontorpulter
Sexy kvinner og menn er sammen med kjendiser blant de mest populære bakgrunnsbildene folk velger å ha på datamaskinen. Her kan du se topp ti.
[Les mer]

Kyssebilde mest populært på nett
Frem til fredag morgen søkte folk flest på nettet etter faktainformasjon om planeten Mars. Deretter var det et kyss som fikk all oppmerksomheten.
[Les mer]

Rekordsøk etter toppløs Britney
Bildene av en toppløs Britney Spears med vaskebrettmage, piercing i navlen og kun iført en svart bokser-truse har ført til hektisk søkeaktivitet på nettet.
[Les mer]

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.