RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trusetyv herjer Stord

Sist oppdatert:
Kjersti Vik våknet opp til et ribbet klesstativ i hagen. Trusetyven lot henne kun beholde én truse.

Den frekke trusetyven har ikke vist interesse for noe av det andre tøyet som hang på klesstativet i hagen til Kjersti Vik (27) i Leirvik på Stord. Natt til tirsdag snappet den ukjente tyven med seg det som var av truser på snoren.

- Alt annet hang igjen. Toppene og sokkene var tydeligvis ikke like spennende som trusene, forteller Vik til avisen Sunnhordland.no.

Bare én enkelt truse hadde tyven vært så vennlig å la Vik få beholde. Mandag kveld hang hun ut store mengder klesvask. Hun hadde nettopp kommet hjem etter to uker i Rhodos, og vasket alt som var i kofferten. 15 truser ble hengt ut på tørkestativet. Nå må hun ut og fornye trusegarderoben sin.

Ifølge Sunnhordaland skal det gå rykter om en mann som rapper dameundertøy fra klessnorer i bygda, men lensmannen på Stord kan ikke bekrefte disse historiene.

Vik har ingen planer om å anmelde trusetyveriet, men håper at politimannen som bor i kjelleren hennes vil ta affære på frivillig basis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere