RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trusler mot Madde

Foto: Bresciani, Claudio (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Prinsessen fikk mystisk pakke og en bombeeksperter rykket ut.

(SIDE2): Den svenske prinsessen befinner seg for øyeblikket i New York der hun i en måned jobber med Childhood Foundation. En mystisk pakke adressert til prinsesse Madeleine (27) ble sendt til kontoret og førte til at en amerikansk bombegruppe måtte ta seg av sendingen som man fryktet var en bombetrussel.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Ingen bombe
Ifølge den svenske avisen Expressen tok prinsessens livvakt pakken svært alvorlig og kontaktet politiet i New York umiddelbart. Pakken skal ha blitt sendt av en såkalt stalker, og inneholdt dameundertøy, kassett, ledninger og et brev, skriver avisen.

Brevet skal ha vært full av kjærlighetserklæringer og beundring av prinsessen, men hvem avsenderen er vites ikke. Det er uklart om brevet er skrevet på svensk eller engelsk.

- Politiet kom ned med en kartong, det var det eneste jeg så av pakken. Men det var mange biler her med en bombetroppen og alt, sier Jeanedy Bouzies som arbeider som sikkerhetsvakt i huset til avisen.

Vurderer beskyttelsen
Hendelsen har ført til at det svenske sikkerhetspolitiet (SÄPO) nå vurdere sin beskyttelse av prinsessen - og de vil også ha tilgang til innholdet i pakken.

- Jeg kan ikke gå i detalj om hvilke tiltak vi tar. Deler av beskyttelse er at du ikke vet hvordan den ser ut, sier Patrick Peters i SÄPO.

Amerikansk politi undersøker hva eller hvem som står bak den mystiske pakken.

Hvordan prinsessen skal ha reagert er ennå ikke kjent, sier en talskvinne til Expressen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere