RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(TV3)

Trusler og løfter hjalp ikke

Sist oppdatert:
François måtte pakke sakene i Robinson.

(SIDE2:) François El-Safadi har valgt en strategi i årets Robinsonekspedisjon som har gjort ham uvanlig upopulær.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Han har holdt seg unna allianser, og heller valgt å være venner med ingen. Tidlig i spillet gjemte han unna tennstålet, noe som resulterte i at alle lagkameratene hans måtte gå sultne i dagevis.

Viggo Venneløs
I forrige uke fikk han fire ekstra billetter til en fest på discobåten, men valgte å bare ta med seg to andre deltakere.

Les mer: Reddet skinnet nok en gang

Allikevel har han overlevd alle utstemninger til nå, med god margin. Men i kveld var det altså slutt.

Forhandler vilt
François selv skjønte nok at Robinson-overlevelsen hang i en tynn tråd, for han startet en ganske hektisk forhandlingsaktivitet med de andre deltakerne. Severin var også ganske hypp på å beholde François, siden hans egen allianse vil være ganske svak uten ham.

- Hvis jeg ryker i dag vil Severin stå som nestemann på lista, og hvis han ønsker og overleve her, så må han prøve å redde meg, påpeker François i programmet. Etter mye konspirering blir de enige om en miks av løfter og trusler mot Christian Flotvik.

- Severin hadde et halvgenialt forslag om å love Christian finalestemmer mot at han stemte på Marte. Jeg sa til Severin at jeg kunne gå med på det forslaget hvis det reddet hodet mitt, sier François.

- Utpresssing
- Severin kom til meg med et tilbud. Han, François, Kathrine og Paul kunne love sine stemmer i en eventuell finale jeg kanskje kunne komme med i, hvis jeg klarte å få ut Marte. Hvis ikke så skulle de fire love meg å stemme på den andre personen i en eventuell finale, så man kan jo egentlig kalle det litt utpressing, påpeker Christian i programmet.

Planen slo til de grader feil da Christian ikke tok agnet og i stedet fortalte resten av alliansen sin om kupplanene. François prøvde i et siste desperat forsøk å benekte all kjennskap til tilbudet og hevdet at Severin handlet på egen hånd.

Det hjalp ikke, og François måtte senere på kvelden pakke sakene sine, etter å ha fått fire stemmer (og dermed flest) i øyrådet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere