RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trussel mot Grand Prix på islamistisk nettsted

Sist oppdatert:
Baku (NTB-TT): Advarsler om angrep mot «perverse og homofile» under Eurosong-finalen i Aserbajdsjans hovedstad Baku er lagt ut på en islamistisk internettside.

Det melder det svenske nyhetsbyrået TT, med henvisning til opplysninger fra det russiske nyhetsbyrået Interfax.

- Eurovisjonfestivalen er et mareritt for alle muslimer. Djevelens krefter, perverse og homofile fra hele verden må ikke tro at de så lett kan komme til landet hvor blodet til rettroende muslimer har flytt. De kommer uten tvil til å bli angrepet, heter det i en artikkel på det russiske nettstedet ummanews.ru.

- Verken Mossad, MI6, det nasjonale sikkerhetsdepartementet (i Aserbajdsjan) eller andre sikkerhetstjenester kan beskytte dem, heter det videre.

Religiøse ekstremister har tatt på seg ansvaret for terrorhandlinger som den siste tiden er begått i Aserbajdsjans nest største by Ganca og andre steder i landet. En av disse ekstremistene, Vugar Padfarov, skal ha blitt drept av sikkerhetsfolk i forrige uke.

Folk fra Aserbajdsjans nasjonale sikkerhetsdepartement skal i forrige uke ha pågrepet 17 medlemmer av illegale væpnede grupper. En offiser i sikkerhetsstyrkene er drept og tre andre såret i sammenstøt med disse gruppene, skriver Interfax. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere