RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Try hjelper P4 over på nye frekvenser

Sist oppdatert:
Dagens aviser er fulle av oransje sider som skal lokke folk over til "nye" P4. Fra i dag sender kanalen på nye frekvenser.

Fra i dag sender P4 på nye frekvenser i store deler av landet. Dermed legger kanalen opp til en storstilt informasjonskampanje som skal gjøre det enkelt for lytterne å finne frem til P4 på radioapparatene.

De nye frekvensene blir kunngjort i en stor informasjonskampanje gjennom avisannonser, TV, radio, brosjyremateriell og en rekke andre søketjenester på Internett, telefon og SMS. Det er Try Reklamebyrå som står bak kampanjen, som starter i dag.

– Vi ønsker å gi våre lyttere maksimal service og tilstrekkelig informasjon til å følge P4 over på de nye frekvensene. Over halve befolkningen lytter ukentlig på P4. Det å informere så mange lyttere tar tid, derfor ber vi folk om å skifte frekvens nå. Dermed unngår vi forvirring til nyttår, når det kommer flere radiokanaler i eteren, sier radiosjef i P4, Kalle Lisberg.

Utfordringen til P4 er at ikke alle skal over på nye frekvenser. For eksempel vil de fleste som bor i Østfold, Vestfold, Stavanger/Haugesunds-området og store deler av Trøndelag, få inn P4 på de samme frekvensene som de alltid har gjort.

Kanalen har allerede prøvesendt en stund på de nye frekvensene. Når de nå legger over til nye frekvenser allered før nyttår mener de at de ikke foretar noe som strider med konsesjonsvilkår og kringkastingsregelverk ved å sende i det nye nettet.

- P4 er i sin fulle rett til å benytte de nye senderne før årsskiftet. Det er ikke knyttet noe spesifikt sendenett til P4s nåværende konsesjon, sier Kalle Lisberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere