RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trynet på scenen

Demi Lovato opplevde en musikkartists verste mareritt.

(BiipMag):16 år gamle Demi Lovato tilbragte hele sommeren på landeveien. Hun har nemlig vært sammen med sine gode venner i Jonas Brothers på konsert-turné.

Jeg ble ikke såret og Joe (Jonas) hjalp meg veldig og spøkte masse om det

Pinlig seanse
Selv om Demi har hatt det kjempegøy på turné med Jonas-brødrene er det noen stunder hun gjerne vil glemme fort. Hun snublet og falt midt på scenen under en opptreden:

- Jeg falt i løpet av opptreden en gang, ler hun. - Faktisk har jeg falt flere ganger, fire ganger allerede. Men denne gangen var den eneste gangen Perez Hilton og Youtube oppdaget det. Jeg tenkte ikke noe på det da det skjedde. Jeg bare lo det bort på scenen. Men neste dag, da jeg så det kom på internett, tenkte jeg «Neeeei». Det stakk virkelig fordi jeg hadde ikke ventet det, men jeg ble ikke såret og Joe (Jonas) hjalp meg veldig og spøkte masse om det, sier Demi ifølge MTV.com.

Se Demi tryne på scenen foran tusenvis av fans:

Åpen for innspill
- Jeg gjorde en duett med Jonas Brothers til albumet mitt, og vi skrev sangen sammen. Det er en slags slå opp-sang og den heter «On the Line». Det var viktig å ha dem på albumet mitt fordi de er suksessfulle. Jeg vil gjerne ha deres innspill når som helst, fordi de gjør helt klart noe riktig, sier Demi.

Når Demi skrev materialet til «Don't Forget», et album hun spilte inn på bare 10 dager, trengte hun brødrenes hjelp:

- Jeg pleier å skrive sanger som er litt mer intense og mindre «catchy» og jeg trengte hjelp til å skrive fengende sanger, forteller 16-åringen.

Les også:
Er hun den nye Miley?
- Ingen sex før ekteskapet
Brennhete Jonas Brothers

Synger for unge jenter
Demi er for tiden opptatt med å spille inn sin nye Disney-serie «Welcome to Mollywood» og promotere sitt nye album som hun tror fans på hennes alder vil kunne relatere seg til:

- Det er en sang jeg skrev selv og håper fans vil reagere og relatere seg til, sier hun. Sangen handler om å føle seg usikker og ikke bare føle seg pen, og jeg håper jenter på min alder kan relatere seg til den, fordi jeg følte at det trengtes en sang som handler om at ikke alle har selvtilitt, sier Demi.

- Min største drøm
Demi Lovato har et stort ønske om å samarbeide med Kelly Clarkson i fremtiden:

- Jeg håper å få til et samarbeid med Kelly Clarkson. Hun har gjort flere samarbeid med Reba McIntire, som var hennes idol da hun vokste opp, og Kelly Clarkson har vært mitt idol. Forhåpentligvis vil jeg samarbeide med henne en dag, det ville være å få min største drøm i oppfyllelse, forteller Demi.

Skal spille prinsesse
Tidlig neste år kan fansen også få mulighet til å se Demi i hennes første film siden «Camp Rock». Den nye filmen heter «Princess Protection Program» og ble filmet i Puerto Rico sammen med bestevenninnen Selena Gomez:

- Jeg spiller en prinsesse, og en hemmelig agent tar meg med inn i huset der han jobber. Jeg og datteren hans går i tottene på hverandre hele tiden fordi hun er en som vil være populær, og jeg er prinsessen som kommer inn og stjeler mye oppmerksomhet.

- Jeg tror denne filmen vil vise begges skuespillertalent og jeg tror det vil være veldig bra for oss.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere