RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TTS i svak pluss

Sist oppdatert:
TTS er på riktig vei og kan legge frem et overskudd for første kvartal, dog lite. Ordreinngangen er som ventet, men selskapet ser svakheter i krandivisjonen
TTS omsatte i første kvartal for 184,9 millioner kroner, en klar økning fra fjorprets 157,3 millioner i samme periode.

Det ga et driftsresultat på 2,3 millioner kroner, og et resultat før skatt på 1,8 millioner. I samme periode i fjor gikk driften med et underskudd på 3,8 millioner, og et resultat før skatt på minus 1,7 millioner.

Det er skipsutstyrsdivisjonen som står for brorparten av omsetningen og overskuddet. Materialhåndteringsdivisjonen viste også et mindre overskudd.

Ordrereserven pr. 30.03.04 var 532 millioner, mot 422 millioner på samme tidspunkt i 2003.

Selskapet er fornøyd med utviklingen i ordrereserven for alle divisjoner med unntak av krandivisjonen. Her melder selskapet om ytterligere kostnadskutt. Det er snakk om oppsigelser for 12-15 personer.

- Med den besluttede reduksjon i bemanning vil divisjonen ha redusert sine kostnader på årlig basis med rundt 45 millioner kroner de siste 18 månedene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere