RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TTS tror bunnen er passert

Sist oppdatert:
Skipsutstyrkonsernet TTS Technology mener bunnen nå er nådd for deres hovedmarked, og viser til en rekordstor ordrereserve
Resultatene for andre kvartal var imidlertid svake, og resultat før skatt endte på minus 1,1 millioner kroner, mot pluss 0,2 millioner i samme periode i fjor. Driftsresultatet endte på minus 0,9 milioner, mot pluss 0,3 millioner i fjor.

Ved utgangen av andre kvartal var ordrereserven 536 millioner kroner, mot 442 millioner i begynnelsen av kvartalet. Det er ifølge selskapet den høyeste i TTS-historie. Skipsutstyrsdivisjonen står alene på 478 millioner av dagens ordrebok.

- Bunnen ser ut til å være passert i skipsutstyrsmarkedet, og TTS er godt posisjonert for oppgangen som kommer. Dette vil slå positivt ut på bunnlinjen, sier konsernsjef Johannes D. Neteland i en kommentar.

Neteland fremholder at et lavere rentenivå, svekket kronekurs og et moderat lønnsoppgjør er faktorer som bidrar til å styrke gruppens konkurransekraft.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere