RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tufte-Martin sjarmerte værdame

Sist oppdatert:
Ikledd en helt ny stil, vant Martin Bull Gudmundsen vakre Vibeke Klemetsen sin gunst. - Jeg kommer ikke til å gå slik til daglig, sier Martin til Side2.

Martin ble nylig kåret til årets realitystjerne av ukebladet Se og hør, og som påskjønnelse fikk han en full make over. Bildene viser en stylet Martin, med svart, trendy dress, med trimmet skjegg og Legolas-frisyre.

- Du ser ut som en blanding av en svensk rockestjerne og en Helmut Lang-modell, skryter TVNorges nye værdame til Se og hør.

  • Se bildene av Martins Tufte-eventyr nederst

I reportasjen forteller Martin at deltagelsen i «Heia Tufte» har ham gjort mer trygg på seg selv. Han har også blitt mer opptatt av hvordan han ser ut.

- Men samtidig gjelder det for meg som for de andre Tufte-deltagerne at at det ikke er utseendet som er det viktigste, sier Martin til Side2.

- Morsom situasjon

- Hva synes du om bildene?

- Jeg er ganske forandret på dem, ja. Det var en veldig fremmed situasjon og av den grunn veldig morsom. Det er interessant å se seg selv fra en annen synsvinkel, men jeg tror ikke jeg kommer til å gå slik til vanlig, forteller Martin.

Godt råd

I tillegg til forvandlingen i Se og hør, deltok Martin i en stilforandring sammen med Tufte IL under serien. Martin har fått flere gode tips på veien, og det er ett råd han har hatt god nytte av.

- Jeg har begynt å barbere meg oftere. Og så trimmer jeg skjegget kortere slik du ser på bildene.

- Hva er det merkeligste du har vært med på i forlengelsen av Tufte?

- Jeg synes alt har vært ganske sprøtt, medgir Martin til Side2.

Forandret av treningen

Da Side2 snakket med Martin før jul, fortalte han at om de verste og beste minnene fra Tufte-perioden. Blant annet la han vekt på at formen var blitt bedre etter et skremmende førstemøte med treningsprogrammet:

- Fysisk sett hadde jeg mine verste øyeblikk under de første treningene. Men jeg drev meg selv videre, for jeg visste at jeg ville dette.

«Heia Tufte» ble en suksesshistorie uten sidestykke for TVNorge i høst. Med seertall som rundet 800.000 flere uker på rad, slo de alle tidligere rekorder hos kanalen. Tufte IL ble også kåret til årets underholder av Absolutt underholdning.

Sjekk tv-guiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere