*Nettavisen* Nyheter.

Tufte-stjerne åpner kirke

– Spesielt, men veldig hyggelig, sier Lars Olav Karlsen.

11.01.07 14:30

(iBergen.no) : Den fotballspillende vaktmesteren fra Sørlandet er invitert til å klippe snoren når Tremorkirken flytter inn i nye lokaler i kjøpesenteret Sartor Senter på Sotra kommende søndag. Lokalet inneholder blandt annet lekelandet Jungelklubben, hvor ungene på kirkens søndagsskole fritt kan boltre seg.

Gleder seg
«Heia Tufte»-stjernen setter stor pris på invitasjonen, og gleder seg til å komme til Sotra.

– Jeg syns det er både veldig hyggelig og utrolig spesielt å bli spurt. Det skal bli veldig moro, sier Lars Olav til iBergen.no.

Fotballspilleren jobber som vaktmester i Norsk Luthersk Misjonssamband, som Tremorkirken er en del av. Han har personlig veldig sans for at Tremorkirken tør å gå nye veier.

– Misjonssambandet har en veldig sterk bedehustradisjon, og består av kristne som også ønsker å drive misjon. Derfor er det hyggelig å se at Tremorkirken drar ut og etablerer seg i et kjøpesenter. Det viser med tydelighet at det ikke trenger å være et høyttidelig lokale. Budskapet er det viktigste, sier Lars Olav Karlsen.

- Naturlig med Lars Olav
I tillegg til den blide sørlendingen, kommer NLMs generalsekretær Ola Tulluan og coach Annette Lindtner Lilletvedt til åpningen. Ifølge informasjonsleder Eivind Algrøy er det en iherdig dugnadsånd som ligger bak at kirken nå kan flytte inn i det som tidligere var en møbelforretning.

Han mener det var helt naturlig å invitere Lars Olav Karlsen til åpningen.

– Han er en humørfylt kar som har vist at han våger å bevege seg utenfor «boksen» ved å være med i «Heia Tufte». Det føler vi passer godt til at Tremorkirken flytter inn på et handlesenter, sier Algrøy til avisen Norge i Dag.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag