RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tuftes ville modell-vorspiel

Sist oppdatert:
I dag møter gutta VIF - dagen før dagen ladet Tufte opp til årets kamp med champis og modeller. Se de ville bildene.

(SIDE2): - Det er helt absurd å bli kjendis over natten. Men vi klager ikke når vi får feste med modeller og champis, ler Tufte-gutta.

Følg Tufte-VIF live og se bildene etterpå

Hele Norge trykker den ultrapopulære gjengen til sitt bryst - og nå er fotballaget fra helvete blitt fast inventar på kjendisfester.

- Vi hadde ingen idé om hvor populær serien ville bli. Produksjonsselskapet antydet at de ville være kjempefornøyd hvis de kunne trekke 300.000 seere til programmet, ler Lars Olav.

Vil ha autografer
Serien er blitt en av TVNorges største suksesser noensinne - med over 800.000 seere!

- Folk nikker og smiler når de ser oss på gata. Mange sier «hei» og syns de kjenner oss fordi de har sett oss på TV. Da jeg var i Trondheim under Real Madrid-kampen skrev jeg flere autografer enn David Beckham! sier Lars Olav.

- Flotte jenter
Dagen før gjengen skal møte Vålerenga på Valhall i Oslo, ladet Lars Olav opp til kampen sammen med Kai Simon og Stian. Og modellene Ida Denise og Birgitte Marielle fra modellbyrået MSR.

- Vi har jo ikke akkurat blitt nedrent av flotte jenter før... Så klart vi nyter kjendistilværelsen så lenge den varer, smiler Lars Olav.

Men den kristne avholdsmannen sto over champisen - og sverget til Tab Xtra.

Ber om et mirakel
- Jeg ber hver eneste dag til Gud om at vi skal klare å score mot Vålerenga. Men det spørs vel om han der oppe kan utføre store mirakler... ler den velvokste og blide sørlendingen.

Gutta signerer autografer daglig - til og med kroppsdeler (!) må signeres - og invitasjonene strømmer på.

- Den beste invitasjonen så langt, er vel til modelljulebordet til MSR siste helgen i november, smiler Kai Simon.

«Den beste invitasjonen så langt, er vel til modelljulebordet til MSR»

- Folk kjenner seg igjen
Gutta tror at suksessen skyldes lagmoralen.

- Alle har opplevd at det er situasjoner de ikke klarer å mestre. Derfor kjenner de seg igjen når de ser Tufte. Og dessuten er gjengen utrolig sammensveiset. Det tror jeg går rett hjem hos seerne, sier Stian.

- Skal gi alt for fansen
Han legger ikke skjul på at han er spent foran morgendagens storkamp.

- Jeg har en drøm om å score et mål så fantastisk at alle aviser kommer til å skrive om det i flere år. Men helt seriøst så får jeg vel bare håpe at ingen blir skadet... flirer Stian.

- For alle skjønner jo at vi kommer til å tape. Vi har blitt bedre i fotball - men er fortsatt rimelig dårlige... Men vi skal prestere vårt beste for til ære for fansen.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere