RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tuklet med Victorias rumpe

Sist oppdatert:
Eksperter slår fast at dette bildet er manipulert.

(SIDE2): «Intimate Beckham» heter parfymen til David og Victoria Beckham, og paret poserer sammen for å markedsføre sin nye duft.

Se flere bilder av Victoria her

Men det er noe helt annet som får oppmerksomheten. David Beckham har en hånd på sin kones rumpe, og det er denne mange nå snakker om.

Bildene av en syltynn Victoria har gått verden rundt, men på posterbildet kan det se ut som om bildemanipulasjon har gitt henne en rumpe som ligner mer på en latinostjernes rumpe enn på Victorias egen.

Britiske aviser er som vanlig tidlig ute med å omtale et av Englands heteste par, og de slår fast at bildet er manipulert. De mener både rumpe og lår har blitt pyntet på, og får støtte av Chris Bickmore som er ekspert på området.

- Huden har blitt så retusjert at den ikke har noen detaljer igjen. Dette er ikke naturlig.

Sykelig tynn
Victoria Beckham har lenge sverget til ekstreme dietter. Et eksempel er da hun nylig valgte å utelukkende spise jordbær (!) og drikke mineralvann for å holde vekta nede.

Leger advarte mot den farlige dietten, og uttrykte bekymring for at hun kunne risikere å få ekstrem diare, magesår og vekttap.

- Faren ved ekstremdietter som dette er at musklene forsvinner. Det kan rett og slett forårsake muskelsvinn, fortalte ernæringsfysiolog i Dinkost.no, Maria Thommessen tildigere i år da skrekkbildene av Victoria Beckham gikk verden rundt.

Les mer her

Er 57 cm rundt livet
Fru Beckham har slanket midjen til sjokkerende 57,5 centimeter rundt livet. Nå frykter ekspertene for hennes helse.

Victoria har tidligere innrømmet at hun har et spiseproblem, men at hun spiser som en hest.

Ekspert, Deanne Jade, mener at hvis hun spiser like mye som hun påstår, bryter hun i så fall alle lover i fysiologien og i biologien.

- Det er ikke mulig, sier hun.

Les mer her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere