RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Tullesatanist» dømt for geitedrap

Dom: Si «unnskyld»!

En australsk kvinne som stjal en geit og senere slaktet den i en kirke i det som skal ha vært en parodi på et satanisk ritual, har blitt dømt til å si unnskyld til kirken og geitas eier.

Det var fredag den 13. da Tracey Arnold (26) var ute på en fuktig byrunde med venner og de kom på ideen om å stjele geita «Maddie» fra hagen til et tilfeldig hus nord i byen Brisbane.

Den feststemte gjengen brøt seg så inn i en lokal kirke, mens de dro geita med seg på en provisorisk talerstol og drepte den i det de refererer til som et «tullesatanistisk» ritual, ifølge Brisbane-avisa Courier Mail.

Geitas hode ble senere funnet av politiet i fryseren hjemme hos Arnold, sammen med et kamera med bilder fra hendelsen. Alle de medvirkende gjorde politiets jobb enkel ved at samtlige var avbildet i kirken med geitas hode.

Arnolds advokat har forklart for rettsmyndighetene i Brisbane at hans klient ikke hadde «makabre hensikter» men at alkoholen hun hadde inntatt den kvelden virket hemmende på dømmekraften hennes.

Arnold ble dømt til å personlig unnskylde seg til geitas eier og til Bellbowrie Community Church der ritualet foregikk.

I tillegg må hun gjennomgå psykiatrisk behandling og betale usle 70 australske dollar (nærmere 350 kroner) i oppreisning til geitas eier. Kirken får imidlertid i overkant av 8000 kroner av Arnold for vandalisering.

Noen som sa fylla har skylda?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere