RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tung start for juniorlaget

Slapp inn fire mål mot Bærum.

- Bærum stilte sterkt med ni sisteårsjuniorerer. De pressa oss høyt fra start og skapte problemer for oss. Vi hang ikke helt med og havna under tidlig da Bærum scoret fra straffemerket etter ti minutter, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

- Kvarteret før pause økte de til 2-0. Vi kom litt mer inn i kampen etter den siste scoringa, men Bærum ledet fullt fotjent til pause.

Fokuset før andreomgang var å snu det negative til noe positivt.

- Vi fikk opp humøret i pausa og startet andreomgang ganske bra. Kristian Grande reduserte til 1-2 tidlig og vi begynte å tro på at det var mulig å hente inn Bærums forsprang.

- Men midtveis i omgangen scoret Bærum to kjappe mål og vi falt sammen igjen. Kampen var kjørt og v tapte til slutt veldig fortjent.

Starten på interkretsserien har dermed blitt tung for Vålerengas juniorlag med uavgjort og to tap etter tre serierunder.

- Jeg er skuffa over at vi ikke får satt spillet vårt. Det har ikke gått vår vei hittill i år og nå er det bare en kamp av gangen som gjelder. Vi må begynne å plukke poeng og vi må finne tilbake til den gode følelsen.

- Vi har mange gode juniorspillere i klubben, men vi må fpkusere på de som er tilgjengelige for oss, ikke de som ikke er her. Det er 23 kamper igjen og allerede på torsdag kommer Skeid til Valle. Skeid har kanskje seriens beste lag denne sesongen.

Bærum - Vålerenga 4-1 (2-0)
Sandvika stadion

Mål: 1-0 Bærum (str. 10), 2-0 Bærum (30), 2-1 Kristian Grande (52), 3-1 Bærum (67), 4-1 Bærum (68)

Vålerengas lag: Gard Aarvik - Mathias Holmen (Kristian Grande fra 35), Deniz Payasli, Marcus Kveen (Ali Iqbal fra 83), Fadi Aziz - Shola Akinyemi, Lars Vincent Andersen - Ghayas Zaid (Nicholas Tvinde fra 45) - Monir Ben Mossa (Marcus Thorsen fra 75), Riki Alba (Sondre Fagerli fra 83), Soliman Aoudia

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere