RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tungt for Domsteins fiskebåter i fjor

Sist oppdatert:
Fjorårsregnskapet for verdens største autolineflåte, Ervik Havfiske, er nedslående. Fiskebåtrederiet som eies med 50 prosent av Domstein-konsernet gikk for første gang med stort underskudd
Ifølge regnskapene som nå er tilgjenglige i Brønnøysund, så falt driftsresulatet fra voldsomme 55,4 millioner i 2001 til minus 29,2 millioner kroner i fjor.

Omsetningen falt fra 180,6 millioner kroner til 162,5 millioner, mens resultatet falt fra pluss 41,8 millioner 2001 til minus 22,4 millioner i fjor.

Daglig leder i Geir Solvåg mener at en av årsakene til underskuddet var en kraftig nedgang i fiskeprisene rederiet ble i fjor dømt for fiskejuks

I tillegg til børsnoterte Domstein, så eies selskapet av familien Ervik med base på Stadlandet. Selskapet som eier 13 havgående autolinebåter og tre kystsjerker, hadde ved utgangen av året 340 millioner i langsiktig gjeld av en total balanse på 525 millioner. Kassabeholding var på 66 millioner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere