RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tunnelbrann-overlevende skuffet over Stoltenberg

Oslo (NTB): Det er skuffende at Jens Stoltenberg mener norske tunneler er trygge, skrev en familie som overlevde brannen i Gudvangatunnelen i brev til statsministeren søndag. Senere på dagen ringte han tilbake.

- Det er skuffende å lese at du som Norges statsminister mener at norske tunneler er trygge når vi var nær ved å dø. Kan du ikke legge vekk valgkampen, og være ærlig sammen med oss? Skriver familien Morland i det åpne brevet til Jens Stoltenberg.

Familien på fem reddet seg ut av Gudvangatunnelen under den dramatiske brannen mandag. I etterkant av brannen har Stoltenberg holdt fast ved at norske tunneler er trygge, noe Morland-familien er sterkt uenige i, da ulykken var nær ved å få fatale utfall.

Søndag ettermiddag ble Morland-familien oppringt av statsministeren, melder TV 2. Familien fikk fortalt hva de savnet i tunnelen, og at de mener det må innføres strakstiltak for å bedre sikkerheten.

- Han var veldig positiv til å vurdere det, slik vi tolket det. Han skulle gi beskjed til samferdselsministeren, sier pappa Einar Morland. Familien synes det var godt å få snakke med statsministeren, selv om det var vanskelig å gå inn i alle detaljer på de minuttene telefonsamtalen varte. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere