Politiet i Sør-Trøndelag mottok tirsdag formiddag melding fra en kvinnelig turgåer i Oppdal, som mener hun ble truffet i foten av en rikosjett fra et skytevåpen.

- Det var ikke noe alvorlig. Hun mente selv at det bare var en liten hevelse, forteller kommunikasjonsrådgiver Erik Prytz Reitan i Sør-Trøndelag politidistrikt til Nettavisen.

Kvinnen skal ha vært på en tursti på vei til Våttåhaugen i Oppdal kommune i Sør-Trøndelag da hendelsen skal ha funnet sted.

På dette tidspunktet drev politiet med skytetrening på en skytebane i Oppdal, like i nærheten av der turgåeren fant sted.

Hendelsesforløpet er noe usikkert, men politiet har bestemt seg for å undersøke saken nærmere. Både arbeidstilsynet og Spesialenheten for politisaker skal være informert.

- Det var skyting med politiets tjenestevåpen, og det er jo da snakk om pistoler og MP5 [maskinpistol]. Saken vil bli undersøkt nærmere, og det vil bli gjort noen undersøkelser ved stedet, forteller lensmann Berti Trønsdal ved Oppdal lensmannskontor.