RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV 2: - Det blir mer «Petter Uteligger»


TV 2-SUKSESS: Mandag vises siste episode av Petters uteligger-liv, men i påsken får vi mer.
TV 2-SUKSESS: Mandag vises siste episode av Petters uteligger-liv, men i påsken får vi mer. (TV 2)
Sist oppdatert:
Spesialsending i påsken.

I påsken skal det sendes en spesialepisode av «Petter Uteligger», hvor seerne får innblikk i hvordan Petter og hans venner har det i dag, opplyser TV 2 i en pressemelding.

Petter Nyquist (37) bodde frivillig på gaten i 52 dager.

Mandag sendes siste episode, men Petter og de andre er allerede i gang med en oppfølger.

700.000 nordmenn har fulgt serien, som har fått mye skryt. Men den har også avlet en del uønsket oppførsel fra TV-seerne. Blant annet er det blitt en trend i å ta selfies med hjemløse og legge det ut på sosiale medier.

I forrige uke gikk Gateteam-lederen ut og ba folk la være.

- De som sitter der ute har blitt litt allemannseie, selv om de ikke har vært med i programmet. Det går sport i å ta selfies med hjemløse og legge ut på sosiale medier. Det har rett og slett blitt prestisje. Det verste er at de hjemløse i de fleste tilfellerikke blir spurt om det er greit, sier Siw Indsetviken oppgitt.

– Mange lurer på hvordan det går med hovedpersonene og om Petter fortsatt har kontakt med dem. For å respondere på alle henvendelsene som har kommet, bestemte vi oss for å lage en ekstra episode. Der vil vi få høre hvordan karakterene i serien opplevde det da serien gikk på TV, hva serien har gjort med dem og hvordan de har det i dag, sier produsent i Teddy TV, Vidar Nordli-Mathisen, i en kommentar.

Serien ble spilt inn julen 2014, men Petter har fortsatt kontakt med de fleste han møtte på gata.

– Jeg har sporadisk kontakt med så og si alle. Noen har jeg møtt opptil 30 ganger, mens andre har jeg sett tre ganger etter innspillingen. Når jeg er i Oslo sentrum, legger jeg alltid inn litt ekstra tid, slik at jeg kan ta meg god tid til å snakke med folk jeg møter på gata, sier Petter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere