*Nettavisen* Nyheter.

TV 2-Ali kastet ut fra bar

En kloakk-skitten Zahid Ali ble kastet ut fra Contra Bar i Bergen onsdag ettermiddag. Han var rett og slett ”for svart”.

31.05.06 20:07

Ali er i Bergen i anledning standup-showet han skal ha torsdag. Veien fra Oslo var høyst original - Ali hadde tatt veien til Bergen ”gjennom kloakksystemet", for å spare penger. Han er jo tross alt norsk-pakistaner.

Etter å ha vanket i verdens undergrunn og blitt fotografert kommende opp av kloakkanlegget satte komikeren kurs mot Contra Bar for å slappe av - etter en dusj i en av byens fontener. Men all kloakk-skitten hadde ikke komikeren fått vekk.

Han gikk likevel inn på Contra Bar der han skulle møte pressen. Men like etter å ha entret baren ble Ali kastet ut av ansvarshavende. Komikeren var rett og slett for svart.

Måtte kaste Ali ut
Ansvarshavende spøkte med komikeren med tanke på at han selv er av utenlandsk opprinnelse, men skittent møblement ønsket han ikke.

- Han var rett og slett for svart. Han var jo så skitten. Jeg mener ikke være uhøflig, men når du driver en eksklusiv bar vil jeg at sofaer og stoler skal være så rene som mulig. Det var et artig opplegg ettersom han angivelig skal ha gått gjennom kloakken fra Oslo til Bergen. Det var et artig kostyme han hadde på seg. Men for vårt image passer ikke til den slags, så jeg ble nødt til å høflig kaste ham ut, sier ansvarshavende ved baren lattermildt.

Ali var ikke vanskelig og gikk uten den store dramatikken, og resten av teamet tok det hele med godt humør.

Rikets Røst uten Ali
Høstens Rikets Røst på TV 2 skal gå uten Zahid Ali. iBergen.no har fra sikkert hold blitt fortalt at Ali skal medvirke i et annet TV-show på en annen kanal enn TV 2. Verken Ali eller manager vil si stort om komikerens planer..

- Jeg har ikke tatt en endelig avgjørelse ennå, sier Ali og smiler.

- Jeg ønsker ikke å kommentere Alis fremtidsplaner nå, men det skjer noe til høsten, sier Henriette Bugge.

Gleder seg til show i Bergen
Selv om Ali og Bugge ikke vil si stort om komikerens fremtid på skjermen forteller de litt mer om morgendagens show på Hotell Norge.

- Det blir et show som er vitenskapelig ukorrekt, sier Ali.

- Det kommer til å bli en knallshow der Ali blant annet spøker en god del med pakistanske skikker. Målet er alltid å få til en egen humoristisk stil og han ønsker å sette en del morsomme ting på agenda. Han skal for eksempel si litt om norsk kultur og ta opp norske særegenheter, sier Bugge, som legger til:

- De som synes at Rikets Røst var en morsom greie kan bare glede seg til showet i morgen!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag