*Nettavisen* Nyheter.

TV 2 avlyser Pia-prosjekt

Pia Haraldsens valg-TV på TV2 er stanset.

29.10.08 10:02

(SIDE2:) Pia Haraldsen fikk ikke visum som journalist til USA for å dekke valget. Det ble antatt at hennes intervju med politikeren James Oddo var en av årsakene. Istedet sa amerikanerne at hun kunne søke visum som artist.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Siden har Haraldsen, som skulle dekke valgkampen, dekket den fra «pikerommet på Snarøya». Nå har TV 2 Underholdning skrinlagt prosjektet.

SE OG HØR VIDEO MED PIA:

- Jeg sitter i politisk eksil

Under sin valgdekning fra Bærums-halvøya har Pia Haraldsen sørget for å kle seg ut som Sarah Palin og også intervjue pornostjernen som for tiden gjør det godt ved å utgi seg for å være den strenge guvernøren fra Alaska.

TV2 Underholdning: SE ALLE VIDEOENE TIL PIA HER

TV 2 sier i en kommentar at de mener amerikanerne bevisst ikke har gitt Pia Haraldsen visum, og at de har trenert saken.

- Planen var jo å reise over denne uken. Når amerikanerne fortsatt ikke klarer å gi et klart svar, er jeg glad for å avslutte nå. 1-0 til USA. Selve valgdagen 4.november er en utrolig stor dag. Å dekke den fra pikerommet på Snarøya – er ikke presidentkandidatene verdig. De hadde fortjent meg nyvasket og fresh på plass i Washington DC, sier Pia Haraldsen til tv2underholdning.no.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag