RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV 2 jakter på kjendiser

Sist oppdatert:
Jakten på nye kjendisdansere er i gang. Se hvem som møter dem på danseparketten.

(SIDE2): Til høsten blir det mer glamour og kjendisdans på TV 2. Men radarparet Tommy Steine og Guri Solberg blir ikke å se på skjermen sammen. Guri danser nemlig videre uten Tommy.

Mer om programmet: «Skal vi danse» - de offisielle nettsidene
Flere bilder: Se bildene fra fjorårets finale under

- Jeg vet at det jaktes på en ny programleder for «Skal vi danse» i tillegg til meg, og jeg er utrolig spent og nysgjerrig på hvem det blir. Tommy Steine blir ikke med denne sesongen siden han er opptatt med andre programmer, sier Guri Solberg til TV 2.

Redd for å bli danse-Guri
Dette er hennes tredje sesong med kjendisdans, og hun hadde egentlig ikke tenkt å ta en tredje av frykt for å bli stemplet som «Danse-Guri».

- Vi går inn i tredje sesong med selskapsdans, og i redsel for å bli kalt for «Danse Guri» resten av karrieren hadde jeg bestemt meg for å si nei. Men så ble jeg så fristet likevel da jeg ble spurt at jeg sa ja istedenfor nei.

Alle typer kjendiser
«Skal vi danse» er tilbake på TV 2 til høsten, men sendedato og sendetid er ennå ikke bestemt. Programmet har vært en suksess for TV 2, og de jobber nå for fullt med å finne 10 nye kjendiser som kan vise seg frem på dansegulvet.

Foreløpig er ingen navn bekreftet, men de utvalgte må være innstilt på å danse mye. Jakten på danserne foregår blant alle kategorier av kjendiser som blant annet skuespillere, artister, forfattere, politikere, TV-personligheter, sportsstjerner og lignende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere