RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV 2 kan gi 22,5 mill til Kanal 24

Sist oppdatert:
Det ryktes at TV 2 kan ta halvparten av kapitalinnsprøytningen på 45 millioner som Kanal 24 trenger. - Rene spekulasjoner, sier Øivind Johannessen, konserndirektør for finans i TV 2.

Det er bransjebladet Kampanje som mener at TV 2 ønsker å ta en større del av kapitalinnsprøytingen i radiokanalen, mens Adresseavisen og Fædrelandsvennen kan bli de andre storeierne i Kanal 24 etter emisjonen.

- Dette er rene spekulasjoner fra Kampanjes side, og får så for deres regning. TV 2 har ikke tatt noen beslutning på dette, sier Johannessen til TV 2 Nettavisen.

Heller ikke styreleder i Kanal 24 og administrerende direktør i Adresseavisen, Per Axel Koch, vil kommentere ryktene ovenfor Kampanje.

- Det jeg kan si er at vi arbeider for å løse dette gjennom en emisjon, og at vi jobber med flere alternative modeller, sier Per Axel Koch.

Styreformann Jan Erik Knarbakk i Fædrelandsvennen har allerede avholdt styremøte og generalforsamling, men vil heller ikke si noe om planene for Kanal 24 framover.

– Styret har fått en orientering om situasjonen i Kanal 24. Men spørsmålet om hvorvidt Fædrelandsvennen vil gå inn med mer kapital kan jo ikke realitetsbehandles før etter styremøtet i Kanal 24, når vi ser hvilke modeller for dette som blir presentert, sier Jan Erik Knarbakk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere