RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV 2-Katrine synger med kjæresten

Sist oppdatert:
Katrine Moholt synger smektende duett med kjæresten på samleplaten «Bonderomantikk» - se videoen her.

(Side2): Platen er sydd på samme lesten som TV-serien, som ukentlig blir sett av rundt 800.000 mennesker: romantikk, kjærlighet og atter kjærlighet.

Synger med kjæresten
Her finner vi føleriballader som «Love Is All Around» av Wet Wet Wet, «You’re Still The One» av Shania Twain og «When You Say Nothing At All» med Ronan Keating.

Blant de sprekere innslagene er «Pretty Woman» med Roy Orbison og «I Was Made For Loving You» av Kiss. Men rosinen i pølsen for fans av TV-serien er Katrine Moholts tolkning av countryballaden «If I Said You Had A Beautiful Body (Would You Hold It Against Me)».

Se klipp fra Katrine i studio nederst i artikkelen.

- Jeg er så glad i stemningen i den sangen. Den har en morsom tekst som handler om å være modig å si rett ut hva man mener om noen du liker, og det er akkurat det «Jakten på Kjærligheten» handler om, sier Moholt til Side2.

For henne blir det ekstra personlig ettersom kjæresten Snorre Harstad er med på innspillingen.

- Kjæresten min med og spiller kassegitar og synger annenstemme, forklarer hun.

- Musikk som betyr noe
På platen har hun simpelthen plukket sangene hun mener best skildrer kjærligheten - for dem som har kjæreste eller vil ha kjæreste.

- Det er favorittene mine. Musikk kan bedre enn annet sette oss i stemning og ta oss tilbake i tid. Dette er sanger som betyr noe for meg, og som rører i ved noe i mitt følelsesliv, sier hun.

- Og så er det ikke bare klinelåter. Noen har litt mer trøkk, som Kiss, Roy Orbison og Weather Girls. Og selvfølgelig også låta mi, sier hun.

Utgivelsen blir god PR for TV-serien, og omvendt, men Katrine Moholt er ikke enig i at en hitparade fra kjærlighetslivet er skruppelløs markedsføring.

- Det er jeg ikke helt enig i. Det er vanlig med produkter ved siden av tv-serien. Denne plata er reinspikka underholdning, og jeg synes bare det er flott at jeg som programleder får muligheten til å være litt personlig - jeg har kjæresten min med på min låta, jeg har plukket ut mine kjærlighetsfavoritter og dette er mitt bidrag til å si noe om hva jeg forbinder med forelskelse og kjærlighet, sier Moholt.

Du kan se mer om Katrine Moholts plate på God Kveld Norge! lørdag kveld. Her ser du en liten smakebit :

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere