RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV 2-kjendis fikk slankesjokk

Sist oppdatert:
Programleder Ulla Rasmussen ble med oss for å teste «slankemaskinen». Sjekk det oppsiktsvekkende resultatet.

(iBergen.no) TV 2 Zebra-programleder Ulla Rasmussen tok utfordringen da iBergen.no ba henne teste en slankemaskin i Bergen.

- Her har du faktisk gått ned en centimeter i midjen og en centimeter på hoftene etter en halvtime, sier Kathrine Knutsen, som nettopp har utført en halvtimes behandling med «slankemaskinen». Se flere bilder nederst i artikkelen

Ulla, som er programleder for Bling-Bling og Fotballquiz på TV 2 Zebra, er strålende fornøyd med resultatet.

- Jøss, dette er jo stor suksess. Hadde jeg hatt midler til dette hadde jeg garantert gjort det igjen, smiler Ulla storfornøyd.

Ekspertisen er imidlertid ikke imponert over den nye supermaskinen. LES MER HER

Må trene mye
Vi befinner oss i et knøttlite rom i salongen Vogue i Bergen sentrum for å teste den italienske oppfinnelsen Revolution 7, eller «slankemaskinen» om du vil. Behandlingen koster 750 kroner per gang.

- Du skal trene en god del før du går ned så mye som en centimeter i midjen og en centimeter på hoftene som du har gjort nå, forteller Knutsen ivrig.

Intensivt
Nå tenker du kanskje at dette må være en perfekt måte å slippe unna tunge joggeturer og overivrige spinninginstruktører på Sats. Det er det ikke.

- Jeg sier jo til en del av kundene at det liten vits i å ta denne behandlingen for så å stappe i seg en hel pose chips, forteller hun og avslører den aller beste kombinasjonen:

- For å få maksimalt resultat bør man ta intensivt med behandlinger i starten, gjerne kombinert med trening, to-tre ganger på en uke. Etter fire-seks behandlinger er det flere som har gått ned en buksestørrelse, for det maskinen gjør er nemlig å redusere vann og avfallstoffer i kroppen. Man ser det ikke på vekten, men man blir strammere og det merkes allerede etter første behandling, sier hun og understreker at man ikke skal trene samme dag som man har tatt behandlingen.

90/10
Selv om det er en klar overvekt av kvinner innom, finner også enkelte menn veien til salongen i Hollendergaten.

- Vi har en del mannfolk innom ja, de er forfengelige de og. Hovedvekten av kundene er likevel kvinner i 40-årene, men også kvinner som sliter med litt ekstra på magen etter en graviditet, opplyser hun.

- Jeg vil vel likevel si at det er 90 prosent kvinner og 10 prosent menn som er innom.

Knutsen sier at mange tar behandlingen for å komme inn i en kjole til bryllup eller å stramme seg opp før sydenturen.

Ingen smerte
- Er det vondt?

- Nei, ikke i det hele tatt faktisk. Det føles som om noen går over meg med en liten støvsuger, sier Ulla.

- Mange beskriver det som litt «godt-vondt», utdyper Knutsen.

- Og jeg har rimelig høy smerteterskel, sier programlederen og ler, vel vitende om at hun har «slanket» bort to centimeter på en liten halvtime, uten engang å ta på seg treningstøyet.

Les flere nyheter hos iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere