Gå til sidens hovedinnhold

TV 2-kjendisenes flørtetips

Lurer du på hvilke kjendiser som er de aller beste til å flørte? Les mer om blant andre Guri Solbergs favorittsjekkelinje her.

Lørdag 14. februar er det Valentines-dagen, og mange legger seg ekstra i selen for å sjarmere noen de har et ekstra godt øye til. Andre gjør noe ekstra for noen de er glade i. Vi spurte noen av våre favorittprogramledere om de kunne dele sine flørtetips med oss, samt tipse oss om hvilke kjendiser som er flinkest til å flørte.

Øyvind Mund – Gylne tider
Sammen med lydmannen Ingar og fotografen Steinar har Øyvind reist land og strand og møtt heltene sine fra 70- og 80-tallet. Dette har resultert i en rekke gledelige gjensyn med kjendisene man fikk et forhold til i barne- og ungdomsårene. Her er Øyvinds erfaringer:

Hva er ditt beste flørtetriks?
-
Jeg er vel ikke akkurat helt utlært der. Kanskje vise at man har det moro. Det er lettere å få oppmerksomhet hvis du viser det annet kjønn, at du har det jævlig morro, enn om du sitter i et hjørne - surmulende over det røykfulle lokalet. Ja - humor tror jeg er en god inngang, i kombinasjon med at du ikke viser en påtrengende interesse...

Er Nordmenn flinke nok til å flørte?
- Vel - vi er kanskje ikke særlig latinske, og begrenser kanskje de svulstige komplimentene en smule, samtidig tror jeg alle jenter etter to ferier på Kypros har skjønt - at norske gutter i lengden kanskje ikke er så verst likevel. Jeg tror vi er ganske bra jeg...

Beste sjekkelinjen?
- Hadde en veldig beskjeden kompis i militæret, som var på knærne etter ei jente. På utestedet rådet vi han til å gå bort til henne og si noe pent. Etter to øl gikk han bort til henne, snuste og luktet litt på henne og sa " åhhh det lukter så deilig peanøtter av deg...." Først ble dama drit forbanna, men når hun seinere fikk vite at peanøtter var det beste han visste - ble hun faktisk sjarmert. De ble par, for en kort periode...

Hvilke av 80-talls kjendisene har vært best til å flørte?
-
Ingen tvil - Pernilla Wahlgren. Da vi møtte henne i Sverige var en slitsom dag plutselig glemt. Jeg tror Steinar fortsatt har bildet av Pernilla over sengen sin...

Se Gylne Tider på web-TV

Guri Solberg - Absolutt underholdning
Tidligere NRK-programleder som nå lyser opp skjermen som programleder i ”Absolutt underholdning”. Her gir hun oss siste nytt fra kultur- og underholdningsverden samtidig som hun boltrer seg i kjendiser. En drømmejobb vil nok mange hevde, men til tross for hyppige kjendisbesøk trekker hun frem sin medprogramleder som den beste flørteren. Hyggelig for Pål Laache, et bittelite nederlag for Morten Harket?

Hva er ditt beste flørtetriks?
-
Øyenkontakt er viktig! Og komplimenter, men du MÅ mene det du sier. Kommer du opp med sånne " dine øyne er som fioler" og andre floskler, går det rett i dass!

Er Nordmenn flinke nok til å flørte?
- Vel, mange nordmenn TROR de er flinke til å flørte så snart de får litt innabords. Sannheten er at de er totalt usjarmerende. Men for all del, vet om mange flinke flørtere her i landet jeg!

Hva er den beste sjekkelinjen du hørt?
- Hei! (det holder det, hvis personen er den rette...)

Hvilken av kjendisene du har møtt har vært best til å flørte?
-
Pål Laache.

Her finner du Absolutt underholdning på nettet

Carsten Skjelbreid – TV 2-Sporten
Carsten har jobbet med både radio og Internett, men mange kjenner han nok best fra TV 2-Sporten og programmet ”Best uten ball”. Carsten får betalt får å se på og jobbe med sport, noe som gjør at vi er grenseløst misunnelige. Han er kjent for å være munnrapp, men innrømmer at han en gang ble målbundet av Sissel Kyrkjebø Skoller.

Hva er ditt beste flørtetriks?
-
Se jenta rett inn i øynene. Ikke vik unna, men unngå at det blir stirring. Blikk-kontakt viser selvtillit og at du faktisk bryr deg. Smil er viktig. Mulig det er en klisjé, men å gi din fulle og hele oppmerksomhet til den du snakker med kommer du langt med.

Er nordmenn flinke nok til å flørte?
-
Nordmenn har blitt mye bedre. Men vi har et stykke igjen å gå før vi kan sammenligne oss med søreuropeerne. Frykten for å få et ”nei” plager oss nordmenn mye mer enn innbyggere i andre nasjoner. Men kanskje er det sunt å ha den frykten!

Hva er den beste sjekkelinjen du har hørt?
-
Aner ikke. Har så sjelden blitt sjekket opp at jeg blir mer fortumla enn lydhør når det skjer.

Hvilken av idrettskjendisene du har møtt har vært best til å flørte?
- Den britiske hekkeløperen Natasja Danvers satte meg fullstendig ut under de olympiske lekene i Sydney. Vet ikke hvorfor, men det var noe med blikket hennes som fikk meg til å rødme. Og selv om hun ikke er idrettskjendis, må det sies at Sissel Kyrkjebø Skoller kan kunsten med å flørte. Intervjuet henne for Radio 1 for mange år siden – og fikk stotret fram noen idiotiske spørsmål. Tror ikke hun var ble veldig imponert.

Her finner du TV 2–Sporten på nettet

Cathrine Riis Lilleaas – Sone 2
Siden i fjor høst har Cathrine vært programleder i Sone 2 sammen med Gaute Grøtta Grav. Hver ukedag leverer de Norges beste ungdomsprogram klokka halv fem, så det er bare å merke av dette klokkeslettet i avtaleboka. De mange tekstmeldingene som sendes inn i løpet av en Sone 2-sending viser at Cathrine er en populær programleder, og hennes flørtetips vitner om god selvtillit:

Hva er ditt beste flørtetriks?
-
Jeg er ganske god til å løfte det ene øyenbrynet og kikke litt skjevt. Fungerer ikke det, flerrer jeg den skjeve tannen min. Fungerer ikke det, tar jeg fram en pil og bue og skyter febrilsk rundt. Er det ingen som faller da, er det bare å gå hjem.

Er Nordmenn flinke nok til å flørte?
-
Noen er ekstremt gode.....bare de har drukket litt.

Hva er den beste sjekkelinjen du hørt?
-
Tror du på kjærlighet ved første blikk eller skal jeg gå forbi deg en gang til.

Hvilken av kjendisene du har møtt har vært best til å flørte?
- Tommy Steine. En utrolig sjarmerende kar.

Her finner du Sone 2 på nettet

Hvordan ville du sjekket opp en kjendis?

Reklame

KANONSALG: Halv pris på bestselgere hos Oakley