RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV 2 lar seg overvåke

Sist oppdatert:
Blir du omtalt på TV 2, kan du få beskjed om det umiddelbart etterpå på din egen PC.

Analyse- og medieovervåkingsselskapet Retriever Norge har inngått et

samarbeid med TV 2 for overvåking av nyhetssendingene. TV 2s debattprogrammer og God Morgen Norge-sendinger vil også bli inkludert i Retrievers søkbare mediebase.

Retriever vil tilby sine kunder relevante nyhetsinnslag direkte på sin egen PC umiddelbart etter at innslaget er vist på TV.

- Dette er en revolusjon innen nyhetsovervåkning av TV. Tidligere har man måttet lage et sammendrag av TV-innslaget i tekstform og eventuelt bestilt innslaget på video. Nå kan kundene våre altså få kopi av de innslag som stemmer med deres søkeprofil, direkte på deres intranett. Dette er ikke bare er enklere og hurtigere enn tidligere, men også langt rimeligere, sier Bård Windingstad, administrerende direktør i Retriever Norge, i en pressemelding.

TV 2 er det første etermediet som lar seg overvåke via nettet, men Windingstad røper at det vil bli flere.

- Dette er bare begynnelsen. Vi har utviklet en teknologi som gjør at vi kan kombinere alle typer nyhetsmedier i vår onlinebaserte nyhetsovervåkning, forteller Windingstad.

Online-overvåking av TV2-sendingene vil være tilgjengelig fra og med denne måneden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere