RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV 2 med ny datingtjeneste

Sist oppdatert:
For alle som søker en ny livspartner lanserer TV 2 nå den norske utgaven av verdens største datingtjeneste hvor man kan møte folk fra hele verden.

TV 2 Nettavisen har i per i dag Norges største rene date-og flørtetjeneste i SprayDate. Nå lanseres TV 2 Match, den norske utgaven av verdens største datingtjeneste:

- SprayDate er en tjeneste som først og fremst henvender seg til den underholdende delen av datingen. Det vil si ting som flørting, det spennende ved å møte mange mennesker og snakke med disse, sier prosjektleder Elin Reitan. TV 2 Match er en mye mer seriøs tjeneste som fokuserer på matchingen mellom to mennesker.

TV 2 Match er den norske utgaven av amerikanske match.com, verdens største datingtjeneste. Over 15 millioner mennesker er aktive på tjenesten verden over.

- Det mest spennende med TV 2 Match er selvfølgelig at man kan treffe mennesker fra absolutt hele verden, sier Elin Reitan. Det er jo ikke sikkert at drømmeprinsen bor på Stovner, men i San Francisco.

TV 2 Match og SprayDate vil leve side ved side som to adskilte tjenester:

- Spray vil i løpet av året bli en større community med test deg selv, chat, spillsonen og mye mer som vil sørge for at det blir Norges mest underholdende bokmerke, sier Elin Reitan. TV 2 Match er en ren matchetjeneste som man bruker for å treffe den neste partneren.

Her finner du TV 2 Match

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere