*Nettavisen* Nyheter.

TV 2 Nettavisen med ny tjeneste

TV 2 Nettavisen er Norges hyppigste oppdaterte nettavis. Nå lanserer vi en ny «forside» for deg som trenger en rask oversikt over nyhetene.

27.05.04 12:41

TV 2 Nettavisen produserer hver dag mange hundre artikler, forsiden oppdateres hyppig gjennom dagen og det er ingen fast forside man ser slik som i de trykte utgavene. På bakgrunn av dette har avisen lansert en ny «forside»:

- Vi har kommet med en side hvor vi samler de aller viktigste nyhetene i løpet av en dag på ett sted, sier utgavesjef Tormod Utne i TV 2 Nettavisen. Målet med siden er at man raskt og enkelt skal få en oversikt.

Siden vil skille seg fra TV 2 Nettavisen når det gjelder oppdatering og prioritering:

- Det vil være slik at denne siden vil være mer å sammenligne med en trykt avis, her får man ikke en stadig omskiftende forside, men en målrettet nyhetsorientert side som gir leseren de viktigste sakene i løpet av en nyhetsdag, sier Utne.

Målgruppen for sidene er de som i løpet av dagen ikke har hatt muligheten til å få med seg TV 2 Nettavisens løpende dekning av saker, eller som for eksempel kommer tilbake fra møter eller ferie:

- Etterhvert vil vi gi folk muligheten til å bla i et arkiv av forsider. Er man for eksempel på ferie i to uker kan man oppdatere seg gjennom disse forsidene på det aller viktigste som har skjedd den siste tiden, sier Utne.

Her finner du siden

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.